Mote

17. september, 2018

Sesongens deiligste strikkegensere

Pakk deg inn i en av disse lekre, myke og varme strikkegenserne!

Nå som det blir kaldere og kaldere ute, er det en fin trøst at strikkegenser er et av de hotteste plaggene du kan gå med nå.

Enten du har planer om å strikke din egen, som Camilla Pihl, eller skal gå til innkjøp av en ny genser denne sesongen er det så mange fine å velge mellom.

Populære strikkegensere

I fjor herjet fortsatt Ganni-genseren med sitt lett gjenkjennelige bølgemønster og fluffy uttrykk. Den holder fortsatt koken og kommer i rosa, hvit og grønn. En sikker vinner i høst- og vintergarderoben i år er en oversized, stripete strikkegenser, som de vi så på visningen til Iben i august i fargekombinasjonene hvit og orange og mosegrønn, beige og hvit.

Å investere i en strikkegenser i god ulllkvalitet vil du aldri angre på. Vi drømmer om klassikere som en stripete, preppy variant fra Ralph Lauren, en mønstrete og fargerik fra Sonia Rykiel og en skikkelig statement-genser fra Isabel Marant. Men du får tak i gode budsjettvennlige varianter fra COS, Zara, Mango, H&M, Second Female, Lindex og Days Like This.

12 favoritter: Strikkegenser

Denne sesongen vil vi style sesongens fineste strikkegensere til skinnskjørt, jeans, ankelboots og de mest trendy mønstrene; ruter og leopard. Vi elsker «lampshading»-stilen med trange bukser og en lang, oversized genser – perfekt til skinnbukser. Forleng sesongen for skinnjakken og blazeren med en deilig og lun strikkegenser under, eller pakk deg skikkelig inn med en trenchcoat eller rutete kåpe over.

Vi har plukket ut tolv fine strikkegensere i forskjellige prisklasser. Finn din favoritt!

strikkegenser

Fra Sonia Rykiel, 6.465,-

strikkegenser

Fra Zara, 799,-

strikkegenser

Fra Gestuz, 1.415,-

strikkegenser

Fra Ganni, 4.199,-

strikkegenser

Fra Cos, 1.450,-

strikkegenser

Fra Days Like This, 599,-

Nytt ELLE i butikk!

strikkegenser

Fra Isabel Marant, 6.950,-

strikkegenser

Fra H&M, 299,-

strikkegenser

Fra Second Female, 2.050,-

strikkegenser

Fra Lindex, 999,-

strikkegenser

Fra Gina Tricot, 299,-

strikkegenser

Fra Acne, 3.650,-

Mer høstmote:

Høstens fineste ankelstøvletter

Det fineste regntøyet

 

Relatert