11 fine høstjakker

Foto: Instagram @pernilleteisbaek

Letingen etter den perfekte høstjakken er i gang!

Publisert Sist oppdatert

Høstjakker 2021: Det er en tid for alt og vi har nå startet letingen etter den perfekte høstjakken. Da 1. august kom var det akkurat som at været skiftet og at vi alle skulle forberede oss på en litt kjøligere august. Men varmen har kommet tilbake og neste uke er det meldt opptil 23 grader i hovedstaden – det skal vi nyte og bruke tiden på å finne den perfekte høstjakken.

Høstjakker 2021

Høstjakke-alternativene denne sesongen er som tidligere sesonger den klassiske trenchcoaten (som vi alle elsker), skjortejakker, vaffeljakker, som ser ut til å bli med oss enda en sesong, skinnjakker og denimjakker. Disse jakkene er nøkkelplagg i garderoben under høstsesongen, og spesielt i overgangen fra sommer til høst, da det akkurat er litt for kaldt uten jakke og litt for varmt med ullkåpe.

Fargepalettene som er populære på høstjakkene denne sesongen er for det meste jordtoner, hvitt og sort, men vi finner også de jakkene som skiller seg litt ut. Skal man velge seg ut en høstjakke er det lurt å tenke på hvilken farge som kan gå til det meste i ditt klesskap – ta en grundig vurdering før du velger ut din drømmejakke for sesongen.

Shopping: 11 fine høstjakker

Den populære trenchcoaten fra By Malene Birger er endelig i sesong og vi har gledet oss siden vi så FW21-visningen i februar i år!

Trenchcoat fra By Malene Birger, kr 3999.

En klassisk, søt, blomstrete stoffjakke er perfekt utenpå på jeans og en bluse.

Jakke fra & Other Stories, kr 990 (annonse).

Denimjakke med knyting er en favoritt hos oss. Denne jakken er perfekt til 90s-stylingen – "Denim on denim"!

Denimjakke med knyting fra H&M, kr 399 (annonse).

Skjortejakken fra & Other Stories med store knapper og lommer har stått på min ønskelisten lenge. Den er superfresh å style til hvite jeans, en bluse og mokkasiner.

Skjortejakke fra & Other Stories, kr 1500 (annonse).

En grønn trenchcoat er kul å style til et helhvitt antrekk for å skape en kontrast.

Trenchcoat fra Cos, kr 1750 (annonse).

Korte trenchcoats er den ultimate høstjakken. Med store slag og et oversized uttrykk kan den styles til et par jeans og en hvit skjorte.

Kort trenchcoat fra Arket, kr 1500 (annonse).

Vaffeljakken blir med oss enda en sesong og vi vil style vaffeljakken til en deilig, lys kasjmirgenser og grå jeans.

Vaffeljakke fra Arket, kr 999 (annonse).

Beige ton-i-ton antrekk er populære både under vår- og høstsesongen. En hvit trenchcoat passer godt til beige toner, men også helt rå utenpå et "Denim on denim"-outfit!

Trenchcoat fra H&M, kr 799 (annonse).

Denimjakke fra Totême med store lommer kan gjerne få plagg i vår garderobe. Denne jakken vil vi style åpen til et par jeans, en hvit T-skjorte og søte ballerinas for å tviholde på sommeren litt til.

Denimjakke fra Totême, kr 5223.

Skinnjakke er en basefavoritt i høstgarderoben. Skinnjakke vil vi style til grønne bukser, sandaler, en sort T-skjorte og loafers.

Skinnjakke Stand Studio, kr 4899 (annonse).

Dette er en soleklar favoritt fra Acne Studios om dagen. En kort trenchcoat med store slag og knapper vil vi style til grå jeans og en skjorte.

Kort trenchcoat fra Acne Studios, kr 6599 (annonse).

Powered by Labrador CMS