Mote

26. mars, 2021

6 perfekte skjortejakker

Disse skjortejakkene vil vi gjøre plass til i garderoben asap!

Det er fredag og helg, og kanskje får du påskeferie allerede i dag?

Vi merker at vi savner skikkelig at klesbutikkene er åpne og at vi kan dra ut å handle, men det er jo behagelig å kunne sitte hjemme å drømme seg bort i nettshopping også. Nettbutikkene bugner av lekre vårnyheter, og er det ett ytterplagg butikkene fortsetter å fylle på med etter fjorårets trend er det den rutete skjortejakken. Fargepalettene som gjelder i år er en blanding av eplegrønn, hvit og beige. Jakkene kan være både lange og korte, ha store knapper og lommer.

Vi liker nemlig denne stilen veldig godt, vi snakker joggebukser, caps, collegegenser og sneakers – en skikkelig low-key, men fresh look. Liker du en mer «elegant» stil, kan du style skjortejakken med grå jeans, oversized hvit skjorte, loafers og favoritt-veska.

H&M og Zara har slengt seg på skjortejakke-«trenden», men det har også de litt dyrere merkene som Munthe og Selected Femme.

Gikk du til innkjøp av skjortejakken i fjor er det bare å ta den frem igjen denne sesongen også. Hvis ikke har vi plukket ut et knippe av våre favoritter som vi vil dele med deg!

Rutete skjortejakke: Våre favoritter  

Skjortejakke fra H&M, kr 399 (annonse)

Vi liker denne fra H&M så godt, enkel og nett – den vil vi gå med til våren!

 

Skjortejakke fra Selected Femme, kr 1300. 

Denne korte jakken fra Selected Femme i ull har vi så lyst til å style med hvite jeans, en vårlig bluse og sneakers fra Dior.

Skjortejakke fra & Other Stories, kr 2000 (annonse)

Denne fra & Other Stories er en litt lengre og oversized variant i ull.

Vi styler gjerne denne med en helhvit joggedress i påsken…

Skjortejakke fra Zara, kr 599. 

Denne klassiske skjortejakken fra Zara i hvit og sort er perfekt til å style med det aller meste. Vi holder en knapp på en vår-look med høye støvler, shorts og pologenser.

Skjortejakke fra Zara, kr 449. 

Zara har flere fine skjortejakker, også denne med rosa detaljer. Denne fresher opp antrekket og vi vil style den med sort skinnjakke, jeans og hvit T-skjorte.

Skjortejakke fra Munthe, kr 3133. 

Skjortejakken fra Munthe har stått på ønskelisten vår lenge – kanskje det er på tide å rydde plass til den nå? Vi vil style den med grå jeans og hvit skjorte med sleeves.

Relatert

Les også