Månedens moodboard

Nathalie Helgerud er blogger, stylist, moteprofil og webjournalist for ELLE. Hun elsker Ganni, polkadottmønster og drømmer om ny tapet på soverommet.

Publisert Sist oppdatert

Trenger du litt inspirasjon? Sjekk ut hva webjournalist Nathalie Helgerud er begeistret for akkurat nå:

– Lavendel-lilla er hot denne høsten! Denne mini-vesken fra Mulberry (kr 2500), sammen med mohair-genseren fra Ganni (kr 4199), kan gjerne få lov til å flytte inn i garderoben min. Bukser som stopper rett over ankelen er veldig flatterende, og disse fra Acne Studios er så kule. Jeg har virkelig fått øynene opp for det svenske smykkemerket All Blues. De siste årene har jeg kun gått med smykker i gull, men denne høsten kjenner jeg at det er sølv som gjelder.

– Denne høsten har jeg bestemt meg for å tapetsere soveromsveggene i et kult mønster. Kanskje jeg skal gå for dette tapetet fra House of Hackney? Sofaen min fra Bolia må være et av mine beste kjøp noensinne. Jeg elsker fargen, fløyelsstoffet og det faktum at den faktisk er sykt god å sitte i. Jeg har advart kjæresten – det blir sofaen over ham om jeg må velge. Og så digger jeg denne stolen og vasen fra Jonathan Adler.

Jeg blir alltid inspirert av Célines kampanjer, og dette bildet fra 2013 er min ultimate favoritt. Det gir meg en så deilig følelse at jeg får lyst å henge det på veggen. Drømmekåpa som kan brukes til absolutt alt!? Det er denne fra By Malene Birger, kr 5799. Og disse kule solbrillene fra Saint Laurent bare må jeg ha (kr 2500). Jeg har en forkjærlighet for alt Ganni gjør, og denne kjolen er intet unntak. Jeg er glad i plagg som gjør litt ut av seg, så denne blomstrete kjolen blir perfekt til en olajakke og sneakers. Og disse pumpsene fra Balenciaga er til å dø for! Har helt dilla på polkadottmønster for tiden – og ikke minst sko med spisse tupper. ELSK, altså!

Powered by Labrador CMS