Har du fått med deg disse høstnyhetene?

Foto: Frode Fjerdingstad

Lyst til å finne på noe i høst? Her får du noen tips.

Publisert Sist oppdatert

Høstnyheter 2020: Akkurat nå gleder vi oss over spennende premierer, fotokunst, konserter og to splitter nye vesker vi sikler på.

Høstnyheter 2020

Bobby

The high note

Denne sesongen lanserer Dior en ny, tidløs drømmeveske. Bobby-veska har fått navnet sitt etter Christian Diors elskede hund, som Dior selv oppkalte mange ting i sitt moteunivers etter. Blant annet døpte han alltid dresser han forutså at ville bli spesielt populære for Bobby. Den nye veska er designet av motehusets nåværende kreative direktør, Maria Grazia Chiuri, og kommer i tre størrelser og fire farger – alle med den ikoniske CD-spenna i gull. Varianten i blå logo-kanvas står øverst på vår ønskeliste! Dior Bobby koster fra ca. kr 45 000.

Denne gleder vi oss til å se på kino!

Maggie er personlig assistent for superstjerna Grace Davis, men drømmer om å bli musikkprodusent. Vil Grace gi henne sjansen?

Akkurat passe klisje nå i høstmørket.

På kino fra 9. oktober.

PPST! Vi anbefaler også å se Dianas bryllup på kino! SÅ morsom!

Konserter

Foto: Frode Fjerdingstad

Heldigvis kan du endelig gå på konsert i høst, men det er rift om billettene.

Vi har sikret oss billetter til Sivert Høyem på Rockefeller i november, men han skal også, blant annet, til Moss, Bergen, Os, Stavanger.

Ellers kan du få med deg Janove på Sentralen i helgen, LÖV på Victoria 29. oktober og Stein Torleif Bjella i Oslo i november.

Festival

Oslo World arrangeres 26. til 1. november.

I år kan du få med deg artister, som Musti, Lil Halima, Arif, Kamara, LOV, Lilja, solidaritetskonsert for Beirut og forestillingen Nosizwe - Mor av en nasjon med Nosizwe Baqwa.

Les mer og kjøp billetter her!

Munchs selfier

Layered X Dagmar

I høst åpner dørene til det splitter nye Muchmuseet i Bjørvika i Oslo, men helt fram til 31. oktober kan man oppleve utstillinger i museets gamle lokaler på Tøyen.
Vi gleder oss til å se fotoutstillingen Det eksperimentelle selvet, som vi ser en mindre kjent side ved Munchs kunstnerskap. Han var nemlig en av de første kunstnerne som tok «selfies», og kjøpte sitt første kamera i 1902. Munch anså seg selv som amatør på dette området, og stilte derfor aldri selv ut fotografiene offentlig, selv om bildenes eksperimentelle tilnærming er den samme som i maleriene hans. Les mer om utstillingen og kjøp billett her!

ELLE Elsker

Nylig lanserte Layered en samarbeidskolleksjon med motehuset House of Dagmar, hvor den kjente og kjære fillerya har fått en kul og tidsriktig oppdatering. Kolleksjonen består av sju tepper som alle er håndlagde og av naturfiber som ull og hamp, og fargene er inspirert av naturen og jorda. Teppene finnes i ulike størrelser og grafiske mønstre, i tillegg til ensfargede og den mer klassiske stripete fillerya.

Moderne tolkning

Soho Bag fra MICHAEL Michael Kors, kr 3500 Den nyeste veskemodellen til MICHAEL Michael Kors, Soho Bag, er akkurat det vi ønsker oss av en veske. Den er fin nok til å bruke i festlige lag, men samtidig praktisk og nedtonet nok til også å fungere til hverdags. Den rommer alt man trenger og litt til, og kan bæres både i hånda, over skulderen og som en cross body bag. Veska er oppkalt etter det ikoniske nabolaget i New York, som er kjent for sine sjarmerende brosteinsgater, spennende gallerier og lekre designer-boutiques, og akkurat som Soho er også Soho-veska den perfekte kombinasjon av uptown og downtown. Den er tilgjengelig i to størrelser; large og extra large, finnes i et stort utvalg farger, og det quiltede skinnet kommer i både en nydelig glossy og en matt overflate. Den kule grønnfargen er vår favoritt, og en sikker vinner til de fleste antrekk.
Høsten byr på mange spennende teaterpremierer, og en av forestillingene vi gleder oss mest til å se er Et dukkehjem på Torshovteatret, regissert av Mattis Herman Nyquist. Hvordan blir et liv til? Hvordan havnet vi her? Hva ville skjedd om vi kunne starte på nytt? Dette er blant spørsmålene som dukker opp i denne moderne tolkningen av Ibsens klassiker, som er løsrevet fra tid, sted og rom, og har et språk som tilhører vår samtid. På rollelista finner vi Mariann Hole, Lena Kristin Ellingsen, John Emil Jørgensrud, Nils Jørgen Kaalstad og Thorbjørn Harr. Dessverre er forestillingen utsolgt...
Powered by Labrador CMS