La deg inspirere av Kid Interiørs fine høstkolleksjon

Her er det mye fint vi har lyst på! Shop våre favoritter...

Publisert Sist oppdatert

I annonsesamarbeid med Kid Interiør

Denne høsten hos Kid Interiør er preget av naturmaterialer og delikate blomstermønstre. Tenk naturfarger som brunt, oker, rust og bordeaux.

Koronaen påvirker selvfølgelig også høstens interiørtrender og vi vil investere i ting som kan gjøre det mer hjemmekoselig inne, som pynteputer i fløyel, deilige tepper, duftlys og sengetøy som spriter opp høstmørket.

Vi ser fremdeles mye gull i trendbildet, som speil med gullkant og lysestaker og lamper i gull.

På badet er det tilbake til naturen som gjelder. Tenk dusjbørster og koster i lyst tre, såpedispenser og tannglass i naturstein og deilige håndklær og kluter i lin og bomull.

Kid Interiør - Shop våre høstfavoritter:

Dette lekre speilet står på toppen av vår ønskeliste akkurat nå. Perfekt for selfies og det pynter dessuten opp rommet med den fine gullkanten.

Denne kunstige blomsten blir perfekt på stuebordet eller i spisestuen. Så lekker i en stor krukke! Pynt gjerne opp med duftlys og telys ved siden av.

Så dekorativ og fin vase! Perfekt å pynte opp i stua med.

Lyst på litt forandringer hjemme? Det er ikke mer enn en ny liten koselig krok som skal til. Invester i et lite sidebord, en puff, noen krukker, tørkede blomster og duftlys og rommet har fått en helt ny personlighet.

Naturmaterialer er en stor trend denne høsten! Og denne lekre lykten kan du ha i en vinduspost eller stående på stua eller på badet for å gjøre det lunere hjemme når mørket kommer snikende på.

En deilig pyntepute i en av høstens mest trendy farger! Kombiner gjerne med gull, brunt og tre.

Denne vasen vil vi ha på stuebordet med tørket siv oppi eller en plante.

Invester i en pyntekrakk som du kan ha i stua eller kanskje på badet. Perfekt å slenge et teppe over eller bruke til å legge tøy på.

Denne vasen MÅ vi bare ha! Så kul og dekorativ...

Vi får aldri nok av duftlys som i tillegg til å lukte godt, også pynter opp rommet. Dette lyset dufter av jasmin og neroli.

Dette lekre pleddet vil vi kombinere med beige pynteputer og en kremhvit vase.

Endelig en dusjnal som er fin! Denne skal vi sikre oss.

Et deilig pelspledd som holder oss varme når høst- og vinterkulda setter inn!

En dekorativ magasinkurv hvor vi kan samle alle ELLE-bladene våre. Ja takk!

Høsten og vinteren skal jo for det meste tilbringes innendørs og da er det viktig å bygge seg et deilig rede bestående av mykt og godt sengetøy. Elsk på dette okergule sengesettet.

Sjekk ut flere høstnyheter fra Kid Interiør her!

Powered by Labrador CMS