Månedens horoskop: September 2018

Foto: Imaxtree

Se hvordan september blir for deg og ditt stjernetegn her!

Publisert Sist oppdatert

Jomfruen Jomfruen er en veldig logisk person, som styrer av snakkesalige Merkur. Hun liker struktur og orden, uten å være pedantisk opptatt av renhold. For Jomfruen er det viktigste å har oversikt i kaoset. Hun er et jordelement og liker overraskelser og forandringer. Når det gjelder kjærligheten, er Jomfruen veldig mistenksom. Kjærligheten er ofte ulogisk og strider imot alt hun tror på, men når hun først forelsker seg, så finnes det ingen som er mer lidenskapelig, lojal og romantisk enn Jomfruen.

Se dagens horoskop på ELLE.no hver dag!

Væren 21/3 – 20/4

Rutinene er på plass, og du føler at du har fått orden og struktur på livet ditt. August var en slitsom måned, men nå begynner endelig innsatsen din å betale seg. Det er positivt at du har fått bedre kontakt med en gammel venn som var i ferd med å bli borte for deg. Du har savnet vedkommende, men at skjebnen nå har ført dere sammen igjen, gjør deg veldig glad. Slutten av måneden dreier seg om tøffe beslutninger – og du står foran nok et veiskille.

Tyren 21/4 – 21/5

Nå begynner du å få oversikten over høstens program, du ser at det er overkommelig – og alt kjennes mye lettere. Du lykkes med å overbevise en sjef om dine evner og kvalifikasjoner, og dette kan føre til forfremmelse denne høsten. Litt overrasket er du – siden du ikke er vant til at folk hører på hva du sier; ikke sjelden føler du at du snakker for døve ører. I slutten av perioden står du overfor en større investering.

Tvillingene 22/5 – 21/6

Du føler deg innelåst, og det irriterer deg. Mars bidrar til ditt noe vekslende humør – til tross for at planeten samtidig gir deg både drivkraft og ambisjoner. I løpet av september har du en åpen kommunikasjon med sjefen din, og det føles godt. Forholdet mellom dere to har ikke bestandig vært det beste, men nå begynner dere å finne en måte å dra i samme retning på. En ny kollega forgyller høsten for deg.

Krepsen 22/6 – 22/7

I begynnelsen av måneden finner du tilbake til dine faste rutiner, og det kjennes godt. Humøret blir gradvis bedre, og snart er du ditt gode, vanlige, sjarmerende deg igjen. I september dreier mye i livet ditt seg om veldig intense følelser. Som singel kan du være forelsket, men kanskje ikke helt klar for å vise følelsene dine. Du er redd for å ødelegge et godt vennskap ved å blande inn kjærlighet.​

Løven 23/7 – 23/8

Du har kommet til en periode i livet ditt da du innser at du ikke kan påvirke alt rundt deg – selv om du vil … Det er nyttig, men vanskelig, å slippe kontrollen. Du blir urolig når du ikke helt vet hva som skjer, og dette er en ny erfaring. I midten av september får du en positiv beskjed vedrørende økonomien. Slutten av måneden dreier seg mye om et omfattende prosjekt på jobben.

Jomfruen 24/8 – 23/9

September blir starten på en intensiv, morsom og veldig travel høst. Det er mye som skjer både hjemme og på jobben. Selv om du er usedvanlig lykkelig i september, så jobber du for mye og du har for mange ting på fritiden. Det er en stor sjanse for at du blir rammet av en kraftig høstforkjølelse. Du må begynne å lytte til kroppen, og ikke slurve med mat og søvn. Det anbefales en fysisk hobby eller jevnlig trening. Du renser tankene når du trener, og trening gir deg massevis med god energi. I slutten av måneden går du inn i en ny fase i livet ditt.

Vekten 24/9 – 23/10

I løpet av september er det på tide å starte opp et prosjekt. Du er veldig opptatt av at du skal lykkes med det du foretar deg, og dette prosjektet kommer til å ta det meste av tiden din. En kollega hopper gjerne inn og hjelper til, men du er egentlig ikke så glad for dette – ettersom denne personen tenderer til å ta over alle de sakene vedkommende blir innblandet i. Slutten av måneden byr på en flørt.

Skorpionen 24/10 – 22/11

Du strever fortsatt med overgangen fra ferie til hverdag, og du har innsett at du må legge inn et ekstra gir om du skal lykkes med ambisjonene dine. Nå er det ikke nok å bare gjøre sitt beste; du må planlegge framover. Tenk strategisk, og ta med deg jobben hjem. Dette er ikke noe du vanligvis gjør, så det blir en stor omstilling for deg. I midten av måneden får du hjelp og støtte av en sjef som tror på deg.

Skytten 23/11 – 21/12

September går fort, for denne måneden har du mye å gjøre. Både på jobben og privat er det fullt opp. En venn får problemer med kjærligheten i midten av måneden, og da stiller du opp for å trøste, gi råd og støtte. Dere kommer hverandre veldig nær, og du føler at vennskapet deres er blitt viktigere for deg. Når det gjelder økonomien, bør du være forsiktig med utgiftene nå. Du må spare!

Steinbukken

22/12 – 20/1

Du har problemer med å akseptere at en venn ikke lenger ønsker å være sammen med deg. Du forstår ikke grunnen, og du prøver å finne ut av det. For øvrig blir det en begivenhetsrik og kreativ måned, der du får mye ansvar både hjemme og i jobben. I løpet av september møter du kjærligheten. Tidligere har du ikke vært moden for et forhold, men nå dras du inn i et lidenskapelig drama. Dette blir en himmelstormende romanse.

​Vannmannen 21/1 – 19/2

Mange ønsker å være sammen med deg akkurat nå, og det syns du, siden du har så mye annet du må gjøre, at er både hyggelig og litt slitsomt. Det gjelder å finne en sunn balanse både i privat- og arbeidslivet. Denne måneden skal du ikke være redd for å ta for deg. Det finnes så mange muligheter, og dette er din sjanse til å gjøre karriere. En høyere sjef følger med deg, og vedkommende liker det han/hun ser.

Fiskene 20/2 – 20/3

Det er mye som skjer i livet ditt denne måneden, og det gjelder å henge i om du skal prestere på topp. Problemet ditt er at du har mye i privatlivet som bekymrer deg, og dette gjør at du ikke fokuserer like mye på jobben som du pleier. I løpet av denne perioden hender det at du funderer over enkelte valg du har tatt, og du kommer fram til at disse valgene kanskje ikke er til ditt beste.​

Mer horoskop:

Dette er stjernetegnene som passer best sammen!

Numerologi: Finn ditt tall!

Powered by Labrador CMS