Kjærlighetsguide for Vannmannen

kjærlighetshoroskop vannmann

Passer med Tvilling, Vekt og Vannmann.

Publisert Sist oppdatert

Kjærlighetshoroskop for Vannmannen

Les også: ELLEs store årshoroskop for 2022.

VANNMANNEN

– Passer med Tvilling, Vekt og Vannmann

Vannmannen er omtenksom, intellektuell, kreativ og en ekspert på kommunikasjon. Det er lett å bli tiltrukket av Vannmannen for hans eller hennes unike og ukonvensjonelle karakter. Du kan føle at en Vannmann er der selv om hen er helt stille. De er rebeller og humanitære. Alt blir gjort med en mening, de elsker frihet og spontanitet, og de har ofte vanskelig for å forplikte seg.

Hvis de ikke er interessert i deg, kutter de deg ut av livet sitt, ofte uten en forklaring. Sier du noe galt under daten, kan Vannmannen bli kald og uinteressert i løpet av et sekund.

En Vannmann kaster ikke bort tiden med mennesker hen ikke er interessert i, og det er vanskelig å få en ny sjanse av en Vannmann. Vannmannen forelsker seg plutselig, som lyn fra klar himmel, og det var det som skjedde med min; Designeren.

Forelskelsen skjedde på en dag, og den var intens. Den kom svært overraskende inn i livet, nesten som om den dalte ned fra himmelen, rett ut av intet.

Den var magnetisk tiltrekkende, noe det ofte er med Vannmenn, og de har en tendens til å nærmest sjokkere deg med den spennende og spesielle auraen sin. For ja, ordet spesiell er et du i stor grad kan bruke når det gjelder Vannmannen.

De er originale; de som skiller seg ut, som går mot strømmen, som liker å være en rebell og som elsker følelsen av å være uberegnelig. En Vannmann vil gjerne forandre verden, og har mange gode og idealistiske holdninger. Hvis du ikke er på samme plan som dem, ser de gjerne på det som en turn-off.

Vannmannen er sosial, men elsker også å slappe av hjemme og holde seg til ett sted av gangen. De elsker friheten sin, og er et tegn som du absolutt ikke kan begrense så lett. De liker godt å bygge på vennskapet til deg, og forelskelsen kan ofte begynne her, men de kommer aldri til å være superromantiske, og vil for det meste behandle deg som en venn.

De går sine egne veier, og om de velger å gå samme vei som deg, så er det fordi dere har vennskapet i bunn og møter hverandre også intellektuelt.

Powered by Labrador CMS