Månedshoroskop: September

Foto: ImaxTree

Se hvordan september blir for deg og ditt stjernetegn!

Publisert Sist oppdatert
Månedshoroskop september 2019: September er den første ordentlig høstmåneden hvor man gjør seg klar for å gå i hi og nyter gode stunder hjemme. Kanskje dette er måneden hvor du inviterer venner på middag eller planlegger en fremtidig reise? September er den beste høstmåneden! Hvordan blir september for ditt stjernetegn? Svaret finner du i ELLEs store månedshoroskop september 2019. Sjekk horoskopet ditt hver dag på ELLE.no!

Jomfruen

Jomfruen styres av prateglade og sjarmerende Merkur. Selv liker du å styre så lenge du får gjøre det i kulissene. Jomfruen er ikke en person som vil ha hovedrollen, men du regisserer gjerne forestillingen. Dette er et jordtegn, noe som gjør deg praktisk, strukturert og veldig lojal. Når det kommer til kjærligheten, så forstår ikke Jomfruen seg på pasjon. Den er så vag og ulogisk i Jomfruens øyne – helt fram til hun selv blir rammet. En nyforelska Jomfru er alt annet enn logisk og rasjonell. Du blir romantisk, sjalu, lidenskapelig og fullstendig hengiven

Månedens råd: Nye ansvarsområder gir deg mulighet til å vokse.

MÅNEDSHOROSKOP September 2019

VÆREN 21. MARS – 20. APRIL

September dreier seg om å få fotfeste i en ny gruppe. Du er en sann leder, og tar gjerne på deg rollen som ansvarshavende. I denne gruppa inngår et par personer som du kjenner fra før. De blir ryggraden og klippen din nå. Dere bygger opp en fin enhet, som alle får lyst til å jobbe sammen med. I løpet av denne perioden kan den single Væren komme til å forelske seg. Det skjer ikke plutselig, men det smyger seg innpå deg.

TYREN 21. APRIL – 21. MAI

September blir stressende, intensiv og veldig interessant. Det blir en hel del omstruktureringer i denne perioden, og det er ikke til å unngå at du kjenner på forventninger og en viss uro for alt som skjer. I løpet av denne måneden kom- mer du og kjæresten til å gli litt fra hverandre, og dere må jobbe hvis dere ønsker å finne tilbake til det dere hadde før. Slutten av september dreier seg om valg, både private og i forhold til ting som dreier seg om jobben.

TVILLINGENE 22. MAI – 21. JUNI

Akkurat nå lever du som du lærer, og du satser på det som betyr noe for deg. Har du en stressende og lite givende jobb, kan de hende at du foretar deg noe så drastisk som å si opp og starte noe for deg selv, eller at du helt enkelt bytter jobb. For deg er kvaliteten på alt i livet vik- tigere enn kvantiteten. Du har ikke behov for å måtte tjene masse penger så lenge du har tid til å holde på med de tingene du elsker. I slutten av måneden får du nyheter.

KREPSEN 22. JUNI – 22. JULI

September handler om nye opplevelser og om en ny start. Dette blir en fin periode, der du begynner å få perspektiv på enkelte ting som har skjedd i løpet av sommeren. Du har innsett at du har modnet både som menneske og i jobben din. I denne perioden gjenopptar du en relasjon som fikk et hastig brudd på sensommeren. Du har skjønt hva som er viktig for deg, og at enkelte ting er verdt å kjempe for.

LØVEN 23. JUNI – 23. AUGUST

I løpet av årets første høstmåned går du opp i jobben din med en helt ny energi. Sola gir deg både driv og en vilje til å utvikle forskjellige ideer som du har. Dette blir en givende periode, der du både rekker å være den sosiale Løven som du er, og å jobbe med karrieren din. I løpet av denne perioden går du delvis tilbake til den gamle bekjentskapskretsen din. Klart det er gøy med nye venner, men disse kjenner deg ikke like god som de gamle kompisene dine.

JOMFRUEN 24. AUGUST – 23. SEPTEMBER

September dreier seg om å ta både små og store valg. Dette blir en utviklende, strevsom, men også inspirerende måned. Du lærer deg å håndtere konflikter på en ny måte. I løpet av september får du høre nyheter om en nær venn. Du blir glad på vedkommendes vegne, men også litt lei deg – siden du forstår at dette vil innebære at dere kommer til å gli enda mer fra hverandre enn dere allerede har gjort. I slutten av måneden får du en positiv beskjed som dreier seg om lønn og arbeidsoppgaver. Du innser at denne sjansen er for god til å gå glipp av.

VEKTEN 24. SEPTEMBER – 23. OKTOBER

September fører med seg en ny start på jobben. Du bestemmer deg for å fokusere på arbeidet, og prøver å unngå at privatlivet styrer karrieren din. Det blir en produktiv måned, der du får utrettet mye – samt at du får en hel del positiv respons fra sjefene dine. I løpet av denne perioden møter du en person som kommer til å inspirere deg i lang tid framover. Du innser hvor mye du har å lære av denne nye vennen din.

SKORPIONEN 24. OKTOBER – 22. NOVEMBER

Denne måneden blir det vanskelig å måtte si nei til en sjef. Du har lenge forsøkt å lande en beslutning som dreier seg om jobben din, men nå innser du at du ikke kommer noen vei ... Sjefen din har høye forventninger til deg, og du ønsker ikke å svikte ham eller henne. I løpet av denne perioden treffer du en ny kollega, som både utfordrer og inspirerer deg til å bli bedre. Slutten av perioden dreier seg mye om økonomien din.

SKYTTEN 23. NOVEMBER – 21. DESEMBER

I løpet av september tar du farvel med en herlig periode i livet ditt. Du vet et sted innerst inn alt alt har sin tid, og at det er på tide å gå videre. Du blir inkludert i et nytt fellesskap, og dette vil bli både morsomt og utfordrende. Du innser at du ønsker å fornye deg, og i denne perioden kommer du til å bryte med mange ting fra det gamle livet ditt.

STEINBUKKEN 22. DESEMBER – 20. JANUAR

Nå er det mye nytt og mange krav i livet ditt, men du har fremdeles en person som fungerer som en livbøye når det blåser hardt. Vedkommende er der både for å støtte, oppmuntre og sparke deg bak – når det trengs. I løpet av denne måneden møter du en veldig spesiell person. Denne personen kommer til å ta deg med storm, og du innser at du ikke har annet valg enn å kapitulere for vedkommendes sjarm og utstråling.

VANNMANNEN 21. JANUAR – 19. FEBRUAR

Du tror at du har grepet om en viss person, men vedkommende viser seg å ha mange ulike lag av personlighet. Derfor er det vanskelig å vite hvor du har ham eller henne. Dette er et menneske som du må samarbeide med ganske ofte, og derfor blir det veldig irriterende å aldri være i stand til å forutse vedkommendes neste trekk. September dreier seg også mye om familien og om noe som er viktig for dere alle. Dere jobber mot samme mål.

FISKENE 20. FEBRUAR – 20. MARS

September handler om å våge. Du er mer frimodig enn du pleier å være, og du tar flere risikoer. Dette blir en måned der du faktisk er modig – ikke bare i forhold til hvordan du handler, men du våger også å være sannere mot deg selv. Du har innsett hva du er svak for, og du har skjønt at svakheten din også kan være en styrke om du bare aksepterer den du er. Denne perioden er det gamle venner og kjærligheten som står i fokus.
Powered by Labrador CMS