Månedens horoskop: Januar 2019

Foto: Imaxtree

Slik blir den første måneden i året for deg og ditt stjernetegn.

Publisert Sist oppdatert

Horoskop januar 2019:

Steinbukken 22/12–19/1

Tempoet i januar blir, om mulig, enda høyere enn i desember. Når kollegaene dine fortsatt går i dvale etter juleferien, er det fullt kjør i ditt liv. Du satser hardt på å virkeliggjøre en drøm, og det tar både tid og energi fra deg. Det positive er at du får mer enn du gir. Januar kan by på en del reising for deg, spesielt hvis du er født tidlig på året. En personlig relasjon holder på å utvikle seg fra vennskap til noe mer, og du kjenner deg litt usikker på om du har tid til romantikk i livet ditt. Svaret er enkelt: det finnes alltid tid til kjærlighet. I slutten av måneden får du noen morsomme nyheter...

Vannmannen 20/1–18/2

Starten av året blir mer intensiv enn du hadde tenkt deg. Du får ikke en rolig overgang fra juleferien til jobb for her er det full fart fra dag en. I løpet av januar følger du en venn, kollega eller slektning på en reise som også angår deg på en eller annen måte. Slutten av måneden byr på noen skikkelig høydepunkter. Du får oppleve noe som er helt unikt.

Fiskene 19/2–20/3

Denne måneden bestemmer du deg for at det er alt eller ingenting som gjelder. Du satser beinhardt på en drøm som du tror på, og din overbevisning sammen med energi fra drømmenes planet, månen gir deg det du trenger for å oppfylle visjonene dine. I midten av perioden kan det oppstå et økonomisk tilbakeslag for din del. Her gjelder det å være forberedt på å leve litt spartansk i en liten periode.

Væren 21/3–19/4

Januar blir en oppvåkning for deg. Plutselig innser du at du har det travelt med noe som du har fortrengt i juleferien. Det kan være en søknad, noen som har flyttet, eller en privat forandring som skjer denne måneden. Du opplever januar som stressende, i alle fall i starten, men når hverdagen kommer på beina igjen slapper du av og klarer å fokusere som vanlig. Slutten av måneden handler om penger...

Tyren 20/4–20/5

Januar blir en veldig intensiv måned for deg med kortere reiser, mye jobb og en del utgifter. Heldigvis har du tenkt smart denne høsten og har lagt av en del penger til akkurat dette. I januar får du høre noen rykter som stresser deg litt; en sjef eller kollega tenker på å bytte jobb. Du vet at det kommer til å bety forandringer for deg og du liker ikke forandringer, selv om de i dette tilfellet er positive.

Tvillingene 21/5–20/6

I årets første måned gir du deg selv et løfte som innebærer forandring og en ny start. Du innser at du ikke har gitt deg selv den sjansen du fortjente i høst, men nå skal det bli forandring og du lover deg selv å prioritere dine egne behov. I midten av januar starter en ny kollega og det blir er forandring for deg fordi dere raskt blir nære venner. Slutten av måneden handler om en forandring.

Krepsen 21/6–22/7

I januar er det på tide at du tar tak i dine personlige problemer. Du har bygd opp mange følelser denne høsten, men du har ikke turt å vise dem utad. Som singel kretser tankene dine rundt en viss person og rundt en relasjon som er alt annet enn enkel... Du er redd for å bli avvist og for å få positiv respons på følelsene. Alt med denne personen både fengsler og skremmer deg på samme tid.

Løven 23/7–22/8

Januar blir din måned! Nå går drømmene dine i oppfyllelse. Det handler både om at du endelig har innrømmet for deg selv at det er dette du vil, samtidig som at Mars i kombinasjon med Venus gir deg alle forutsetninger for å kunne gjøre drømmen til virkelighet. Handler drømmene dine om romantikk har du en romantisk vår å se fram mot. Handler de om jobb kommer du til å få nye, spennende utfordringer som gir deg bedre betalt enn du har nå.

Jomfruen 23/8–22/9

I januar prøver du å spare penger, ta det med ro og komme i rute med livet. Desember var travel og du har ikke helt bearbeidet alt som skjedde den siste måneden i året. I januar får du muligheten til å forandre på arbeidsoppgavene dine eller arbeidstiden slik at det passer bedre inn i ditt liv. En ny sjef vekker beundring i deg i midten av måneden.

Vekten 23/9–22/10

Årets første måned byr på overraskelser og nye opplevelser. Kanskje er du på en reise i begynnelsen av måneden? For det ser ut som du har mye fri og opplever mye gøy. Når hverdagen er der for alvor, begynner du å fundere over livet og forandringene du vil gjøre. Du lengter etter våren og kan bli litt nedfor de ukene mørket påvirker deg negativt. Lysterapi kan være et godt alternativ for din del.

Skorpionen 23/10–21/11

Januar handler om å ta mange kjappe beslutninger og det kan bli litt vanskelig ettersom du ikke helt har kommet i gang etter juleferien. Sjefen din stiller krav til resultater, men du vet ikke helt hvordan du skal nå målene. Her kan det være lurt å slå seg sammen med en kollega som er litt mer kreativ enn du akkurat nå. I slutten av måneden får du gode nyheter som handler om en nær slektning. Nyheten er en lettelse for deg...

Skytten 22/11–21/12

Januar blir travel fordi du tvinges til å ta en avgjørende beslutning for framtiden som du ikke var helt klar for å ta. Du har hatt en del angst for dette, men når avgjørelsen er tatt føles det lettere. I midten av måneden møter du en person som trollbinder deg med sin personlighet og sjarm. Du føler at du endelig har møtt den personen som du tør og vil satse på.

Det store årshoroskopet for 2019!

Stjernetegnene som passer sammen

Powered by Labrador CMS