Kjærlighetsguide for Steinbukken

kjærlighetshoroskop steinbukk

Passer best med Skorpion, Jomfru og Tyr.

Publisert Sist oppdatert

Kjærlighetshoroskop for Steinbukken

Les også: ELLEs store årshoroskop for 2022.

STEINBUKKEN

– Passer best med Skorpion, Jomfru og Tyr

Steinbukken dater folk de oppfatter at er på sitt nivå, og nivået er på øverste hylle. Steinbukken er et ambisiøst ledertegn, og de er også praktiske, produktive og stabile.

De vil gjerne vite mange detaljer om alt før de forplikter seg. De dater aldri under sin standard, og vil gjerne at ting skal være tilnærmet perfekt. Steinbukken kan bruke lang tid på å forelske seg, men når de først gjør det, kan du være sikker på at det varer lenge. Men det kan være vanskelig å komme dit.

De kan være kalde og avvisende, og en hard nøtt å knekke til tider. De liker kvalitet, og ser deg nøye an for å finne ut om du har en interessant karakter, som kan passe dem.

De er selv veldig utholdende, tålmodige og stabile, og Steinbukken søker noe av dette også i en eventuell partner, hvor lojalitet og ærlighet er kvaliteter de setter høyt.

De har sine rutiner som de følger nøye, og inviteres du ut på en date av en Steinbukk, bør du ikke forvente noen store romantiske gester. Det er mer sannsynlig at du får en invitasjon gjennom Google-kalenderen.

Restauratøren var en slik kar; masse kule prosjekter, driftig, hardtarbeidende, elsket god mat og vin, reiser og kunst, og han var en mann jeg kunne snakke med om alt.

Men jeg gjorde noe dumt, og da var det gjort. Steinbukken tilgir ikke. De er ikke gode med følelser, og er ikke av typen som viser så mye fysisk kjærlighet. Deres kjærlighetsspråk er heller å hjelpe til med praktiske ting, eller noe relatert til business. De liker å tjene penger, og er opptatt av å ha en partner som også gjør det. Steinbukken kommer til å pushe deg til du når alle dine mål.

De liker status og at mennesker er målbevisste og får til noe. De liker å bygge opp et liv sammen, og liker derfor å gjøre ting sammen med deg som det kommer noe konkret ut av. De liker å ha prosjekter, og å bygge ting opp med egne hender. De er også gode på å nyte livet, og er en av dyrekretsens desidert største livsnytere.

God mat og vin, spa, badstue, turer til eksotiske steder, men også til den spartanske hytta i Marka. Å bygge noe av kvalitet sammen, som samtidig gir nytelse, er fint å gjøre sammen med Steinbukken.

Powered by Labrador CMS