Kjærlighetsguide for Skorpion

kjærlighetshoroskop skorpion

– Passer best med Kreps, Fisk og Steinbukk.

Publisert Sist oppdatert

Kjærlighetshoroskop for Skorpion

Les også: ELLEs store årshoroskop for 2022.

SKORPIONEN

– Passer best med Kreps, Fisk og Steinbukk

Se for deg scenen fra Jungelboken der Mowgli blir helt hypnotisert, og så nesten kvalt, av Kaa. Litt sånn er det å date en Skorpion; de stirrer deg dypt inn i øynene til du er hypnotisert.

Skorpioner er sexy og hemmelighetsfulle, de har kanskje Instagram, men poster aldri eller deler i hvert fall ikke noe personlig. Som oftest er de for kule til å være på sosiale medier i det hele tatt.

Jeg ble dratt inn av min Skorpion-crush med full fart, det er nesten umulig å motstå en Skorpion i sitt ess. Han sjarmerte meg i senk en gang jeg intervjuet han, og jeg følte at han bare hadde øyne for meg. Men jeg skjønte fort at alle andre jenter også følte at han bare hadde øyne for dem, der han kom i sin slitte skinnjakke og med sin mystiske bakgrunn.

Skorpionen er også veldig sjalu og eiesyk, så som Skorpion selv funket ikke det helt optimalt. Skorpioner observerer kroppsspråk nøye, stemmeleie, energier, og leser mye mellom linjene.

Skorpionen ser alt som skjer som et tegn, og alle tegn er signifikante. Skorpionene er dype og psykisk intuitive, og er de først i et forhold, så tar de det seriøst. De vil ha en partner som kan utfordre dem intellektuelt, emosjonelt og seksuelt.

Skorpionen vil dra deg gjennom et hav av tester før hen stoler på deg og før hen utleverer seg, for Skorpionen hater tanken på å bli avvist, på å ta feil av deg, på å være forelska i noen som ikke er minst like forelska tilbake. Så innledningsvis observerer den i det stille, og er det sterk nok tiltrekning mellom dere blir ord overflødige.

Skorpionen nærmest krever oppriktighet og ser rett gjennom deg. Er du for overfladisk vil Skorpionen leke litt med deg før den forsvinner som en magiker i løse lufta. Hva enn du gjør, dukk aldri opp på en date med en Skorpion med billig parfyme. Dette tegnet har en intens luktesans og kan lukte bullshit på en mils avstand.

Powered by Labrador CMS