Kjærlighetsguide for Skytten

kjærlighetshoroskop skytten

Passer med Løve, Vannmann og Vær.

Publisert Sist oppdatert

Kjærlighetshoroskop for Skytten

Les også: ELLEs store årshoroskop for 2022.

SKYTTEN

– Passer med Løve, Vannmann og Vær.

Kjærlighet er alltid et eventyr når det kommer til Skytten. De er kreative, fulle av ressurser og alltid på farten.

De er alltid ute etter å utvide sine horisonter og vokse som menneske. Skytten er optimistisk og ser på alt som en mulighet til å lære.

De ser det beste i alle, men knytter seg bare til mennesker de ser et potensiale i. Skytten hater å kjede seg, og er alltid ute etter et eventyr. De foretrekker lange turer heller enn å sitte og dingle i en bar.

De vil helst gjøre noe mentalt stimulerende og noe som lærer dem noe nytt. Skytten kan lett bli betatt av to–tre stykker på en gang, noe som kan resultere i en litt overbooket timeplan.

Å forplikte seg til bare én er ganske vanskelig for en Skytte, når verden har så mye spennende på sitt smørgåsbord. Dette var tilfellet med Kunstneren.

Jeg tror han oppfant uttrykket "sharing is caring". Skytten kan forelske seg ganske så fort, og den gjør det først og fremst i intellektet ditt, heller enn i hvordan du ser ut. Så det er en fordel om du er litt filosofisk og smart.

De er veldig direkte, og sier hva de tenker og føler, så etter kun noen sekunders samtale kan de finne på å erklære at de liker deg veldig godt. De er ikke så gode på å holde på hemmeligheter, og alt kommer for en dag med Skytten, men dette ser de på som en måte å utvikle seg på sammen. Ærlighet varer lengst. Skytten er menneskekjær og kommer lett i kontakt med alle, og har alltid noe spennende å snakke om. Skytten er lys og lett, liker å lære nye ting, og elsker friheten sin. Hvis du skal blomstre i et forhold med en Skytte, bør du ikke være eiesyk eller sjalu. Den beste måten å få det til å funke på med en Skytte er ved å gi dem rom til å puste, da vil de tilby deg et forhold fullt av spontanitet og eventyr

Powered by Labrador CMS