Kjærlighetsguide for Vekten

kjærlighetshoroskop vekten

Passer best med Vannmann, Tvilling og Skytte.

Publisert Sist oppdatert

Kjærlighetshoroskop for Vekten

Les også: ELLEs store årshoroskop for 2022.

VEKTEN

– Passer best med Vannmann, Tvilling og Skytte

Vekten elsker balanse og harmoni. De er gode på kommunikasjon og vet alltid nøyaktig hva de skal si. De er gode til å få deg til å le og til å bli bestevenn med din bestevenn.

Man er alltid trygg på å ta med seg Vekten hjem, og man kan være sikker på at de hjemme kommer til å elske dem. Vektene har ofte veldig god klesstil og kunstsmak, og har det ofte kult hjemme.

En balansert Vekt er topp, men kommer de i ubalanse, så er de ute og vingler. De kan bli nervøse og klumsete, men det er også litt søtt. De er også noe ubesluttsomme og må veie alle ting nøye opp mot hverandre før de bestemmer seg. De er naturlig optimistiske og har alltid et veloverveid råd å komme med.

Vekten er forholdets tegn, så de er sosiale og har mange venner. Vekten elsker å snakke og kan skravle i timevis, alt skal overveies og diskuteres. Alt handler om partnerskap og samarbeid.

Men selv om en Vekt er glad i forhold, kan de virke useriøse og lite villige til å forplikte seg. Sånn er det med min lille Vekt, 26-åringen. Sånn sett bort ifra at han er veldig ung, så er han helt på, før han plutselig er helt borte. Så har det gått en stund og man tenker at det var det, og så plutselig er han der igjen, like smilende og søt.

Det å få en vekt til å forplikte seg er halve jobben, men når de først er i et forhold så er de dedikerte. Å være forelsket er nærmest en naturlig tilstand for Vekten. De faller lett, og er kanskje mer forelsket i selve forelskelsen enn de er i deg.

Samtidig søker de stadig etter den ene andre, som kan utfylle dem selv. Så Vekten ser deg, like mye som den ser seg selv. Den ser dere sammen, og elsker alt det vakre og skjønne som finnes både inni og rundt dere.

Vekten er god på å skape harmoni og skjønnhet av kaos. Hen har en god rettferdighetssans, og er stort sett veldig behagelig å være rundt. Hen liker ikke krasse ord, og vil hate å måtte såre noen. Vekten kan også alltid se to sider av en sak.

Powered by Labrador CMS