Kjærlighetsguide for Løven

kjærlighetshoroskop løven

Passer best med Skytte, Vær og Tvilling.

Publisert Sist oppdatert

Kjærlighetshoroskop for Løven

Les også: ELLEs store årshoroskop for 2022.

LØVEN

– Passer best med Skytte, Vær og Tvilling.

Løven er det mest sensasjonelle og ekspressive tegnet av alle stjernetegnene. De elsker å bli sett, og få egoet sitt strøket med hårene på sin store løvemanke. Løver liker å bli behandlet som den kongen de er, men jo bedre de blir behandlet, dess bedre behandler de også andre.

Løven lever etter sine egne regler og har stor selvtillit. De liker å tro at de er "the shit", noe som kan være veldig arrogant, men også veldig sexy. Dette ble tydelig med Skuespilleren. Ikke nok med at han var skuespiller, som jo er et prosjekt i seg selv, han var i tillegg Løve, så du kan jo tenke deg egoet på denne fyren.

Vår første date var en flytur fra London til Polen fordi han skulle gjøre research for en rolle. Alt er ekstravagant og "extra" med en Løve. Han kunne bruke timer på å se på seg selv i speilet, og hver gang vi var ute på en middag, reiste han seg opp og proklamere et dikt eller sang. Jeg døde helt.

Etter hvert dumpet han meg for Kylie Minogue – true story – og det var helt greit. For Løven er kjærlighet det som får verden til å spinne. Løven elsker å elske, og elsker å være elskeren. Løven kan overøse deg med dyre og ekstravagante gaver, og du må vise at du blir glad, gjerne høyt og tydelig slik at andre ser at du blir glad også.

Selv om Løven ofte kan bli forelsket i selve forelskelsen, og du som partner ofte kan stå litt på utsiden av denne dramatiske utfoldelsen, er Løven en fantastisk elsker, og kan få deg til å føle at ingen i verden noen gang har vært så forelska som dere er.

Løvene er lojale, men veldig sjalu, og forventer at du skal være like lojal som dem. Er du ikke det, blir du sjeldent tilgitt. Løven kan ta litt over, og ta litt av, og skal du date en Løve må du være en god lytter.

Løven forelsker seg ofte ved første blikk, med stor lidenskap og med storslagen oppvartning av den andre. Hvor lenge denne forelskelsen varer, er litt opp til deg, og kommer an på hvor lenge du speiler Løven tilbake og gir hen oppmerksomhet, komplimenter og viser takknemlighet for det hen gjør og er.

Powered by Labrador CMS