Månedshoroskop: Mars

IMaxTree

Se hvordan mars blir for deg og ditt stjernetegn!

Publisert Sist oppdatert

Månedshoroskop mars 2020: Februar var en hektisk måned, men i mars vender lyset tilbake. Og med lyset, kommer også energien tilbake igjen.

Men hvordan blir egentlig mars for deg og ditt stjernetegn?

Svaret finner du i ELLEs månedshoroskop for mars 2020.

Sjekk horoskopet ditt hver dag på ELLE.no!

Fisken er det tolvte og siste tegnet i zodiaken, noe som innebærer at du har litt av alle de andre tegnene i deg. En Fisk er ekspert både på kamuflasje og å tilpasse seg nye miljøer. Du er ikke det sterkeste tegnet i zodiaken, men du har massevis av empati og en intuisjon som mange misunner deg. Du er romantisk og blir ofte forelska, men det er sjelden kjærligheten lever opp til alle drømmene du har om den. Selv når du er i et stabilt forhold, fantaserer du gjerne om den store kjærligheten i all hemmelighet. Fiskene dras mot kreative yrker eller jobber der de kan hjelpe andre mennesker.

Månedens råd: Våg å gjøre en forandring.

Månedshoroskop mars 2020

Væren 21. Mars - 20. April

Mars blir en livlig og herlig måned. Lyset har vendt tilbake, og med lyset kjenner du at også energien din kommer tilbake. I løpet av denne perioden står til og med Sola i en gunstigere posisjon, noe som bidrar med mer selvsikkerhet til tegnet ditt. Forelskelsen fra forrige måned blir sterkere, og den, i kombinasjon med din nye selvsikkerhet, gjør at du våger å være mer åpen om følelsene dine. Dette blir en fin periode.

Tyren 21. April - 21. Mai

Mars blir en fin og ganske rolig måned. Du er på plass i den nye rollen din på jobben, og det meste flyter smidig. Nå har du til og med tid til å utvikle en hobby eller starte med en ny treningsform. Det er vår i lufta, og det innebærer at du ikke lenger er like trøtt på kveldene. En ny fritidsinteresse er en fin måte å treffe nye folk på, og du trenger å utvide bekjentskapskretsen din litt. Slutten av perioden kan by på et lønnshopp.

Tvillingene 22. Mai - 21. Juni

I løpet av mars fortsetter du den reisen som du begynte på i februar. Du begynner å ta mer ansvar for livet ditt og handlingene dine. Du har også begynt å innse hvem du er og hvilken person du ønsker å være. Det er ganske stor forskjell på disse personlighetene, så du føler at det er på tide å ta tak og jobbe med deg selv. Omgivelsene dine blir positivt overrasket over den metamorfosen du gjennomgår nå.

Krepsen 22. Juni - 22. Juli

Mars blir en måned preget av forandringer, og det liker du. Du trenger litt nye impulser i livet ditt – både i hverdagen og på jobben. Nå møter du mange nye, interessante personer, men til sjuende og sist vender du tilbake til dem som er ditt hjerte nærmest. Så klart det er spennende med nye venner, men du trives bedre når du kan være deg selv, og det kan du sammen med de vennene som allerede kjenner deg.

Løven 23. Juli - 23. August

Ettersom Løven er det tegnet som er sterkest assosiert med Sola, så blomstrer du sakte opp nå når lyset vender tilbake. Det har vært en lang og tidvis konfliktfylt vinter, men nå føles tegnet ditt mer harmonisk. Du har innsett at du bruker for mye tid på å krangle med folk som du egentlig elsker. Løven er kjent for sitt vekslende humør og sine vansker med å legge bånd på følelsene, men du finner en måte å dempe sinnet ditt på.

Jomfruen 24. August - 23. September

Mars dreier seg om å ta for seg av det meste i livet. Du blir tilbudt muligheter både privat og på jobben. Det blir mange valg å ta, men de fleste er utelukkende positive – selv om fører til en viss forandring. I løpet av mars bestemmer du deg for å være snillere mot deg selv. Du tar vare på både kroppen og sjela på en helt ny måte. I slutten av måneden investerer du i noe du kommer til å beholde hele livet.

Vekten 24. September - 23. Oktober

Mars handler først og fremst om fellesskap og nærheten til familien. Du verdsetter privatlivet høyere enn før, og dette innebærer at du takker nei til ekstra timer på jobben og andre tidkrevende utfordringer. For deg dreier livet seg nå mye om balanse. Du trenger ro og harmoni for å ha det bra. Som singel er dette en periode der veien din krysses av mange mennesker, og en av dem kan være en du ønsker å bruke mer tid på.

Skorpionen 24. Oktober - 22. November

Mars blir på mange vis en enklere måned enn februar. Valgene i livet ditt blir færre, og du begynner å ane hvordan framtiden, iallfall resten av året, kommer til å bli. I denne perioden vekkes du på flere måter. Du vil oppleve en åndelig vekkelse, men også en hendelse som vekker deg fysisk. Nå når våren er på vei, får du mer energi i tegnet ditt, noe som gjør at du orker å ta tak i ting som har med trening og matvaner å gjøre.

Skytten 23. November - 21. Desember

Du er på vei inn i noe nytt i livet ditt, men du merker det ikke før du står midt oppi det. For deg handler det om omveltende forandringer både i privatlivet og på jobben. Kanskje bytter du arbeidsplass eller tar et ekstra tak for å satse på eksisterende karriere. Privat dreier mars seg om følelser som vokser og følelser du har mistet. Er du i et forhold, står du foran et valg; å bryte opp eller å våge å ta det neste steget.

Steinbukken 22. Desember - 20. Januar

Etter en intens og krevende februarmåned blir mars atskillig roligere og mer harmonisk. Til tross for at det kun er begynnelsen på året, har du allerede nådd flere av målene dine for 2020. Dette er en periode som preges av framgang, både på jobben og i privatlivet. Du nyter virkelig livet, og du er åpen for å bli kjent med nye mennesker. Som singel tiltrekker du deg nye, interessante bekjentskaper med din jordnære sjarm.

Vannmannen 21. Januar - 19. Februar

For din del dreier mars seg mer og familien og vennene dine enn om jobben. På arbeidsplassen flyter alt bedre enn forventet, noe som gjør at du har mer tid til å fokusere på privatlivet ditt. Dette blir en både utviklende, morsom og utfordrende periode, der du lærer mye om deg selv som menneske, men også mye om de personene som står deg nær. Slutten av mars kan komme til å by på en del dårlige og uunngåelige nyheter.

Fiskene 20. Februar - 20. Mars

Mars fortsette i samme stil som februar. Du plager deg selv med valg som du både vil og ikke vil ta. Du sliter med forandringer akkurat nå, og det gjør det vanskelig for deg å ta beslutninger som kan lede deg bort ifra det du har i dag. Samtidig som du prøver å finne deg til rette i livet ditt, så kjenner du på en veldig sterk lengsel etter noe annet. Dette manifesterer du i følelser for en venn som du ser altfor sjelden. Du bygger opp en drøm som er basert på minner og ikke på virkeligheten. Det er denne drømmen du søker tilflukt i når hverdagen blir vanskelig. Slutten av perioden tvinger fram en form for avgjørelse.

Fiskene

Powered by Labrador CMS