Månedshoroskop: Juli

Foto: ImaxTree

Hva byr sommerferien på? Sjekk ditt horoskop for juli her...

Publisert Sist oppdatert

Månedshoroskop juli 2020: Endelig juli og sommerferie for de fleste!

Men fortvil ikke hvis du ikke har ferie. Det kan fortsatt skje spennende ting.

Hvordan blir egentlig juli for deg og ditt stjernetegn? Det blir mindre reising til utlandet, noe som kan se ut som vil vekke barndomsminner hos flere.

Svaret finner du i ELLEs månedshoroskop for juli 2020.

Psst: I sommerutgaven av ELLE, som er i butikk nå, kan du allerede lese horoskopet for august!

Og vi har sommertilbud på abonnement med sommergave. Sjekk det ut her!

God sommer, da!

Sjekk horoskopet ditt hver dag på ELLE.no!

MÅNEDSHOROSKOP Juli 2020

VÆREN 21/3-19/4

Du tar en mental pause denne måneden. Det handler om å puste med magen og om å finne tilbake til det som er viktig for deg. Det blir en annerledes sommer og en annerledes ferie. Mange av planene dine for juli har endret seg i løpet av våren, og nå handler det om å være spontan og impulsiv, heller enn å ha en tradisjonell ferie der du reiser bort fra ditt hverdagsmiljø.

TYREN 20/4-20/5

Sommeren er rett rundt hjørnet, og det blir en sommer som minner deg mer om barndommen din, enn hvordan ferien har blitt avviklet som voksen. Du tillater deg selv å være lat og nyte de små gledene i livet. Det blir mange spontane grillkvelder og en del turer i naturen for din del. Hvis du er i et forhold, finner dere tilbake til deres aller beste og til hverandre. Har du mulighet, tar du en reise i slutten av juli.

TVILLINGENE 21/5-20/6

Juli handler om familien og om å nyte livet. Det har vært mange tanker og slitsomme stunder denne våren, så ferien kommer som en herlig pause i hverdagen. Uansett om du blir hjemme, eller tar en liten tur, blir det en rolig måned med fokus på å bygge opp livet ditt, og ikke fokus på å feste og å være sosial. Hvis du er singel har du gode muligheter til å møte noen i slutten av juli...

KREPSEN 21/6-22/7

Juli blir en dramatisk, følelsesladet og forvirrende måned med mye fokus på forelskelsen... Du har aldri følt det sånn, samtidig som du er usikker på det meste som har med denne relasjonen å gjøre. Hvis dere begge har ferie blir ting mindre komplisert, men det ser ut som minst en av dere er i et forhold allerede og det gjør ting komplisert. I midten av juli finner du ut noe viktig om deg selv. Slutten av måneden handler om muligheten til å tjene ekstra penger. Du får også nyheter som handler om jobb.

Månedens råd: Prøv å vær så ærlig som mulig mot deg selv.

LØVEN 23/7-22/8

I løpet av juli roer tempoet seg i livet ditt betraktelig. Du er mye sammen med familien og med vennene du liker best. Denne våren har lært deg å begrense deg og å prioritere, spesielt når det kommer til det sosiale. Du har innsett at det kan være fantastisk å ha et lavere tempo i livet. I juli kan det hende at du er på jakt etter ny jobb eller nytt bosted.

JOMFRUEN 23/8-22/9

Starten på sommeren blir bra. Du er aktiv og ting dreier seg rundt familien og naturen. Du har funnet tilbake til en bra balanse i livet, og lært å stresse skikkelig ned. Juli byr på en del forandringer, men de smyger seg innpå og kommer ikke bardust på, så du er forberedt. Ting skjer i et behagelig tempo som passer deg bra.

VEKTEN 23/9-22/10

Det blir en annerledes, men fantastisk sommer. Du nyter hverdagene på en ny måte og oppdager hvor vakkert Norge er om sommeren. Selv om du skal reise litt, blir det ingen langturer, men korte utflukter. Kanskje skal du være på en hytte eller et sommerhus... For deg handler juli om å finne balansen i livet. Du trenger litt tid for å innse hva som betyr mest for deg.

SKORPIONEN 23/10-21/11

I juli realiserer du en del av planene dine som har begynt å ta form nå. Du har innsett at livet er kort, og at det gjelder å ta vare på mulighetene som byr seg. Du vil satse mer på en hobby og har forhåpninger til at det etterhvert kan bli til en jobb... Du er forberedt på å gi opp mye for å realisere dine drømmer, og i juli får du en unik mulighet til å prøve det ut!

SKYTTEN 22/11-21/12

Sommeren blir annerledes enn det du har vært vant til. For din del blir det en skikkelig familiemåned. Den obligatoriske ferieturen er innstilt, og det blir grillkvelder og nattbad hjemme. Juli vekker barndomsminner i deg. Du reiser tilbake i tid, til en periode av livet som var enklere og hvor du ikke måtte ta så mange valg...

STEINBUKKEN 22/12-19/1

Denne sommeren gir deg en unik mulighet til å finne ut hvem du er. Tidligere har du hatt det så travelt at du aldri får tid til å virkelig tenke over hva du egentlig vil med framtiden din. I løpet av våren har mye endret seg, og det har gitt deg mulighet til å lære å kjenne deg selv. Juli handler om å bygge relasjoner, og å tørre å la kjærlighet ta plass i livet ditt.

VANNMANNEN 20/1-18/2

Juli blir en annerledes sommermåned for din del. Du kommer nærmere naturen, og finner ting som virkelig gjør deg lykkelig. Mye av måneden handler om familie, ikke bare de nærmeste, som søsken og foreldre, men også søskenbarn. Det blir en måned hvor du finner tilbake til slektsbånd og fornyer gamle kontakter. Det blir en morsom og følelsesladet sommer.

FISKENE 19/2-20/3

Juli blir begynnelsen på ditt nye liv. Du har tatt et steg framover og har utviklet deg enormt denne våren. Du er tro mot deg selv og dine følelser. Tankene og usikkerheten du hadde tidligere i vår, er borte. Nå vet du hva du vil. Juli handler også om å flytte, eller få ny jobb. Du trenger en forandring nå.

Stemte horoskopet for juni? Sjekk her!

Powered by Labrador CMS