2019: Årshoroskop for Løven

Slik blir 2019 for løven.

Publisert Sist oppdatert

I 2019 er du på topp, det kjennes vidunderlig og du har det akkurat slik du ønsker. Samtidig er det en smule forvirrende siden suksessen ikke ble til akkurat slik du hadde tenkt deg. Uansett har du det godt, og de videre utsiktene er spektakulære. Du har ingen ting å klage på. Uranus er planeten for overraskelser, men også planeten for den som ønsker å nå sine mål, og dette er året for å skille seg ut fra mengden og bli sett.

I framtiden vil du se tilbake på livet ditt og sammenligne tiårene du har bak deg, og du vil tenke at 2019 var det året du utrettet og oppnådde mer enn noen gang. Dette er på sett og vis ditt toppår, uansett hvor gammel du er nå så er dette din aller beste tid. Det eneste som føles negativt, selv om det ikke er det, er at suksessen din blir til på et vis du ikke hadde kunnet forutse. Dette skjer på grunn av Uranus’ utrettelig oppdrag med å vise deg at uventede ting kan inntreffe i livet – tilfeldig, morsomt og veldig belønnende – om du er modig nok til å gå helt nye veier.

Dette er også et godt år for kjærligheten. Du har stor glede av Jupiters energi og entusiasme fordi disse trekkene er så like dine egne, og Jupiter står store deler av året i kjærlighetsdelen i ditt tegn. Om du ønsker å ta et allerede eksisterende forhold videre, kanskje til og med gjøre det permanent, er det i år du skal gjøre det. Leter du etter en kjæreste, er den perfekte tiden for å finne vedkommende i midten av august. Du må allikevel spørre deg selv om du virkelig har funnet den rette – eller står den store kjærligheten et annet sted i nærheten og betrakter dere med triste øyne? Her, som ellers, jobber Uranus for å belønne deg med uventede premier. Det er også et tidspunkt i januar der du er i ferd med å avsløre følelsene dine, men lar det være i siste øyeblikk. Du innser at om du hadde sagt det du hadde tenkt, ville det bare ha gjort alt verre. Du forstår også at du ikke kan holde det gående uten at du er ærlig. Får det en lykkelig slutt? Ja, men som med alt annet dette året, skjer det ikke på den måten du hadde forventa.

Karrieren din skyter fart i år. Det vil bli nye roller, nye begynnelser … Ting vil gå jevnt bra – til det plutselig tar slutt. Kanskje du prøver for hardt å holde fast ved det du tror er den rette kursen istedenfor å bare flyte med og lar Uranus vise deg noe som er annerledes. Ikke signer kontrakter som binder deg opp for flere år. I tider som disse må du ha frihet til å kunne flytte på deg. Til tross for alle omveltninger, er økonomien din god nok. I mars snuser du på en mulig framtidig investering, og til sommeren tar du deg noe vann over hodet. Alt går seg til igjen i august, og tapet er ikke katastrofalt.

Les også:

Dagens Horoskop

Stjernetegnene som passer sammen

Powered by Labrador CMS