Dette er nøkkelen bak Holzweilers suksess!

Viste frem nok en fantastisk kolleksjon for motefiffen i København!

Publisert Sist oppdatert

Holzweiler moteshow 2020:

I dag holdt norske Holzweiler nok et moteshow for motefiffen i København. Store influensere fra både inn- og utland, var flydd inn for anledningen og på første rad satt internasjonal presse fra hele verden.

Holzweiler har fått til å skape en "je ne se quoi" rundt sitt eget brand som er umåtelig imponerende, og som gjør at de nå er like populære i Japan som i Paris. Men hva er egentlig hemmeligheten bak deres suksess?

https://www.instagram.com/p/B76JXmsHOOP/

En internasjonal motesuksess

ELLE møtte Holzweiler-banden backstage etter showet og i følge dem selv, er oppskriften på deres suksess såre enkelt. – Samarbeid!

Men hvorfor velger dere nok en gang å vise i København?

– Det er ikke bare én person som står bak alt dette. Vi er et gigantisk team og denne gangen våget vi å ta det enda et steg lenger, ved å samarbeide med arkitektfirmaet Snøhetta. – De har laget en sinnsyk innstallasjon for oss. Det er faktisk plantene du så i midten av catwalken som har laget musikken til showet vårt denne sesongen, Visste du ikke at planter kan synge? Så visst kan de det!

Så hva blir det hotteste neste sesong hos Holzweiler?

– Det begynner å danne seg en stor skandinavisk moteuke her. Stockholm er ikke det det en gang var og Oslo har jo valgt et annet format nå. København har en internasjonal tiltrekning og de begynner å bli en del av de store internasjonale moteukene. – For oss er det ikke snakk om å forlate en arena i Oslo, vi startet med å vise i Oslo og det er vi veldig stolte av! Det var Oslo Runway som fikk oss på tanken om å ha en visning og vi er både takknemlig og glade for at de pushet oss til det.

– Vi kommer jo fra skjerf, så vi tror veldig på det med silkeskjerf og at det kommer til å komme tilbake igjen nå! Ellers har vi satset masse på yttertøy, så det blir nok det nye store for Holzweiler neste sesong. Og ikke minst de nye skoene våre, som vi er vanvittig stolte over og som vi har stor tro på!

Powered by Labrador CMS