Holzweiler lanserer yogatøy

Og vi har lyst på alt!

Publisert Sist oppdatert

Holzweiler yoga:

Holzweiler lanserer yogaklær i samarbeid med det norske yogamerket Run & Relax.

Holzweiler x Run & Relax

Maria Skappel Holzweiler og Susanne Holzweiler har begge praktisert yoga i flere år, og er ivrige tilhengere av det norske yogamerket.

Run & Relax ble etablert av TV-personligheten Vibeke Klemetsen i 2011.

En bærekraftig kolleksjon

– Vi ville gjøre et samarbeid med Run & Relax fordi vi elsker kvaliteten på plaggene, og både jeg og Maria har vært faste kunder av merket i flere år. Som en stor yoga-fan, er det virkelig en drøm som har gått i oppfyllelse, å få lov til å lage en samarbeidskolleksjon med Run & Relax, sier Susanne Holzweiler.

Kolleksjonen består av en miks mellom Susanne og Marias favorittplagg fra Run & Relax, i bærekraftige materialer i resirkulert polyester.

– For meg er dette virkelig et drømmeprosjekt! Jeg har alltid vært stor fan av Holzweiler og er veldig imponert over alt de har klart å oppnå de siste årene. Jeg har fulgt de i mange år, og jeg er så stolt over å få gjøre en samarbeidskolleksjon med de.

Kolleksjonen består av yoga-topper, sports-BHer, t-skjorter, tights og et par sykkelshorts, i tillegg til en maxikjole, et par vide bukser og en genser. Holzweilers nye monogramprint vil gjøre sin debut i kolleksjonen, i tillegg til den karakteristiske kleshengeren som merket er så kjent for.

Kolleksjonen blir tilgjengelig i utvalgte butikker og online fra juni 2020.

Powered by Labrador CMS