Simone Rocha x H&M: Dette vil vi sikre oss

Foto: Produsenten

Nå er den etterlengtede kolleksjonen til Simone Rocha x H&M endelig tilgjengelig i butikk – dette vil vi sikre oss.

Publisert Sist oppdatert

Simone Rocha x H&M: Nå er kolleksjonen alle har ventet på endelig tilgjengelig i butikk, nemlig designersamarbeidet mellom ikoniske Simone Rocha og H&M.

Simone Rocha x H&M

Nyheten om samarbeidet mellom Simone Rocha og H&M delte de med verden 14. januar i år. Allerede da fikk vi en sniktitt på hva vi kunne glede oss til av unik mote av den irske designeren. Siden det har de stadig overrasket med blant annet i februar å gi oss innblikk i selve lookbooken, for ikke å glemme den unike presentasjonen vi mottok på tirsdag, som forresten ble levert i en rosa koffert, hvor vi med mobiltelefonene våre ble tatt med inn i en ny verden.

Det er for første gang hun har laget en kolleksjon til hele familien og alle kan nå bære hennes unike design. Vi har gledet oss så mye til kolleksjonen blir tilgjengelig i butikk og nå er endelig ventetiden over. Nå er det bare å gjøre seg klar for perler, trendy puffermer og tyll.

På vår ønskeliste har vi blant annet den beige trenchcoaten med puffermer, har vi sett noe lignende? Den er jo helt rå! De rød ballerinaskoene med fjær, den sorte vesken med sløyfe, den rosa tweedfrakken og mye, mye mer.

Under finner du våre favoritter.

Simone Rocha x H&M: Våre favoritter

Få inspirasjon til hvordan du kan style plaggene her.

Beige trenchcoat med puffermer

Rosa tweedfrakk med glitter

Cardigan i silkemiks

Hårbøyle med perler

Puffskjørt med glitter

T-skjorte med perler

Glittermønstret kjole

Tyllkjole med puffermer

Veske med sløyfer

Spisse ballerinasko

Store solbriller

Oversized bommullskjorte med puffermer

Powered by Labrador CMS