Ukens rom: hjemmekontor

I UKENS ROM er det selvfølgelig hjemmekontoret som gjelder – for finnes det egentlig noe annet om dagen?

Publisert Sist oppdatert

Hjemmekontoret: Elsket og hatet. Fryktet og ønsket, men akkurat nå: realiteten for veldig mange. Derfor dedikerer vi naturlig nok 'ukens rom' til dette.

I anledning ny lockdown har vi satt sammen noe vi har valgt å kalle: Hjemmekontor – dream edition. Hjemmekontoret har absolutt sine fordeler: kort vei til jobben, et kantinetilbud som kanskje har noe digg i fryseren? Eller i skuffen? Og sist, men ikke minst – dress code: optional. Det vil si at du strengt talt kan ha på pysj.

Drømmekjøp

Gjør det ekstra hyggelig der du jobber, og skap en god og dedikert sone for jobb. Noen har kanskje et eget kontor i hjemmet, mens andre har måttet ofre spisebordet. Uansett – her er våre drømmekjøp!

Kontorstol, 31.000,-

Soft Pad er en sann designklassiker signert Vitra/Ray og Charles Eames (1969). Dette er utvilsomt den ultimate (og dyreste) kontorstolen vi kan tenke oss, men komforten er til gjengjeld minst like magisk som stolen er fin.

Bordlampe, 9900,-

Og den grønne feberen fortsetter å herje. Snoopy-lampen fra Flos er nok et drømmekjøp! Tenk denne på kontorpulten!

Praktisk og fint på hjemmekontor

Oppbevaringsbokser, 439,-

Det er lett at hjemmekontoret flyter ut i resten av hjemmet. Derfor er det genialt med små (og lekre) oppbevaringsbokser som du enkelt kan legge smårot i, og deretter stable dekorativt når arbeidsdagen er omme. Box Box-serien fra HAY finnes i flere ulike størrelser og fargekombinasjoner.

Saks, 139,- (annonse)

Livet er fort kort til å ha stygge sakser – derfor går vi for gull, og går til innkjøp av denne saksen fra HAY!

Linjal, 125,- (annonse)

Livets linjal fra Normann Copenhagen!

En god kopp kaffe redder dagen

Kaffemaskin fra SMEG, BCC01 8995,- og BCC02 9995,-

Det blir gjerne en del kaffe i løpet av en arbeidsdag – også på hjemmekontoret. Derfor kom det som bestilt at SMEG nå lanserer en ny, automatisk kaffemaskin. Maskinen kommer i to varianter: BCC01 for deg som foretrekker svart kaffe og espresso, og BCC02 med melkesteamer for deg som elsker latte og cappuccino. Maskinen er enkel å bruke: du fyller på med kaffebønner som maskinen kverner, og velger deretter hvilken type kaffe du ønsker servert. Enkelt og lekkert!

Kaffekrus i keramikk 6-pk, 499,- (annonse)

Nytraktet kaffe fortjener en fin kopp, og disse fra HK Living er øverst på ønskelisten nå!

Inspirasjon og motivasjon

Oppslagstavle, 2139,- (annonse)

Denne oppslagstavlen er bare så fin! Spesielt i kreative prosesser kan det være fint å få ting ut av skjermen og opp på veggen. Bruk denne til å drodle idéer eller skap deg et generelt moodboard med ting som motiverer deg.

Notatbok, 239,-

Det er noe romantisk og nærmest seremonielt over å ta i bruk en helt ny notatbok – hjemmekontor eller ei. Den svenske moteprofilen Ebba Von Sydow står bak Bookbinders som selger de fineste notatbøkene vi kan tenke oss. Det beste er at du kan personifisere boken og velge mellom ulike farger, linjer eller blanke sider, samt legge tekst på cover. Her kan du skrive inn navnet ditt, eller noen motiverende ord til deg selv. Vi går selvfølgelig for denne nydelige grønne fargen!

Duftlys, 540,-

En av de store fordelene med hjemmekontor er utvilsomt hygge-faktoren, derfor mener vi at hjemmekontoret – dream edition blir komplett med et duftlys! Vi har spurt ekspertene hos HeavenScent, og de anbefaler Eucalyptus – en duft med beroligende egenskaper.

Powered by Labrador CMS