Kate Middleton har lagt ut sin første Instagrampost

Foto: Getty Images

Hertuginnen var veldig emosjonell.

Publisert Sist oppdatert

Kate Middleton har lagt ut sin første Instagrampost: I går delte hertuginne Kate sin aller første Instagrampost på kontoen til Kensington Palace.

Kate og William var i forrige uke på en offisiell tur til Pakistan, og da de ikke kunne reise hjem på torsdag som planlagt valgte de å ta en spontan tur tilbake til en SOS Barneby de allerede hadde besøkt på reisen. Sammen med barna spilte de cricket og var med på å lage håndarbeid.

Det var en emosjonell første Instagrampost hertuginnen av Cambridge delte etter besøket:

https://www.instagram.com/p/B30URB0lk3d/

"Samfunnet i SOS Barnebyen er bygget rundt familie – den best mulige familien du kan tenke deg – et sted alle møtes for å gi omsorg, kjærlighet og beskyttelse til barna de passer på. Disse sårbare barna, mange av dem har vært gjennom traumatiske opplevelser, får vokse i dette omsorgsfulle miljøet og er i stand til å forme de gode relasjonene de så desperat trenger. – Catherine"

Kate Middletons første Instagrampost viser syv bilder fra besøket i barnebyen, og begynner med et bilde av ektemannen William sammen med to av barna. Paret var tydelig rørt over møtet med barna i barnebyen, og satte stor pris på gavene de fikk med seg til sine egne barn, George, Charlotte og Louis.

Les også: Meghan Markle tar en pause fra offentligheten.

Powered by Labrador CMS