Dette sverger vi til nå!

På listen står blant annet mushroom latte, silkeputetrekk og kule, nye joggesko!

Publisert Sist oppdatert

Våren er her for fullt og vi vil gjøre noen oppgraderinger i både garderoben og på baderomshylla.

På tampen av april ønsker vi oss noen skikkelig gode, nye joggesko, fresht treningstøy, og hva med å teste den hotte vårdrikken "mushroom latte"?

Vårens fresheste løpesko

Like fine til hverdags som til trening - Sneakers fra Adidas, kr 1795.

Ved hjelp av tilbakemeldinger fra tusenvis av løpere, har Adidas de to siste årene jobbet med å videreutvikle sin ikoniske løpesko – og endelig er den her; Ultraboost 19.

Nytt er at sålen har 20 prosent mer BOOST, og dermed er merkets mest responsive løpesko noensinne, med enda bedre stabilitet og fjæring.

Den 3D-trykkede sokken har forbedrede pustende egenskaper og støtte, og hælkappen mer fleksibilitet. Den ultimate løpeskoen for både proffe og nybegynnere, som i tillegg ser så kul ut at man nesten blir fristet til å kjøpe et ekstra par til å bruke utenom trening.

Silkesøvn

Putetrekk i silke fra Branché, kr 890.

Ta skjønnhetssøvnen til et nytt nivå med et putetrekk av silke.

Ikke bare er det behagelig å hvile hodet på, silke skal også sørge for mindre slitasje på håret, færre rynker og finere hud. Dette fordi det myke og glatte stoffet gjør at hud og hår beveger seg mer friksjonsfritt enn på bomull, og man unngår de irriterende sovemerkene i ansiktet.

I tillegg absorberer ikke silke fuktighet like godt som bomull, så både hudpleieproduktene og de naturlige oljene blir værende på huden hele natten. Vi har selv brukt putetrekk av silke lenge, og er overbevist om at det har noe for seg!

Klar for trening

Jakke, kr 599// Tights, kr 599// Topp, kr 299// Sneakers, kr 1199.

Fargepaletten til Kari Traas nye kolleksjon skriker av vår, og gir utvilsomt motivasjon til å komme seg opp og ut. For andre gang er også sko en del av sortimentet, denne gangen med to splitter nye modeller. Sporty, behagelig og kult!

Mushroom latte

Matcha og golden latte får en ny konkurrent framover. Mushroom latte er nemlig det nye store på drikkefronten i 2019, skal vi tro helseguruer verden over.

Drikken lages gjerne av finmalt soppulver blandet med cashew-eller mandelmelk og kokossukker eller honning. Sjokolade er også populært å tilsette for å mildne den litt kraftige smaken soppen kan gi.

De potensielle helsegevinstene inkluderer forbedring av blodtrykk og immunforsvar, bedre regulering av blodsukkeret, samt at sopp er kjent for å ha antiinflammatoriske egenskaper.

En av de vanligste soppene som brukes i drikker er Chaga. Den vokser vilt i Norge, og går under det lite fristende navnet "Kreftkjuke" her til lands.

Powered by Labrador CMS