Endelig vår og etter en lang vinter skal huden fram. Både huden i ansiktet og hele kroppen er kanskje litt bleik, gusten og tørr etter vinteren? Da er det perfekt å ta en liten vårrengjøring.

Våren er høysesong for dugnad og rengjøring innendørs og utendørs, men hvorfor ikke sett av litt tid til deg selv og ta en real vårrengjøring på hele kroppen? Få en oversikt over produktene du har hjemme i skuffene og suppler med noen deilige vårnyheter.

Kjør hjemmespa!

VÅRRENGJØRING!

Skrubb til kropp

Biotherm Bath Therapy Smoothing Scrub, 185,-

Start med en dusj. Skrubb huden med denne fra Biotherm for å booste cellefornyelsen. Den gjør huden myk og dufter herlig av ingefær og peppermynte. Bath Therapy-serien består av tre produkter og er en del av Biotherms Water Lovers-produkter, som har som formål å bevare planetens hav og vann.

vårrengjøring

Aesop Resolute Hydrating Body Balm, 310,- 

Smør huden med den deilige kroppskremen fra Aesop som lukter friskt av krydder. Husk å smør ekstra godt på knær, albuer og hæler, som har en tendens til å ta til seg mer selvbruning og bli skjoldete. Denne kremen gir masse fukt!

Mer fukt: Bodylotions vi elsker!

vårrengjøring

Dior Bronze Selftan, 495,-

Når huden er ren, skrubbet og kremen har trukket inn, kan du påføre selvbruningen. Gjerne med en hanske. Hvis ikke må du huske å vaske hendene godt etterpå. Selvbruningskremen fra Dior er en klassisk favoritt på ELLE-kontoret.

Brun uten sol: Disse produktene gir deg GLØD!

Baby foot maske til føttene

Baby Foot, 219,-

Fotpeelingen fra Baby Foot er effektiv og genial for å fjerne har hud under føttene. Men gjør dette i god tid før du skal ha på sandaler, for huden flasser av i noen dager etter behandlingen.

vårrengjøring

Neglelakk fra ORLY i fargen rosa fersken, 149,- 

Sommerlakkene fra Orly er i sterke farger som vises. «Rosa fersken» er i en skikkelig frisk farge og er perfekt på solbrune hender og føtter. Legg hendene i vannbad med en mild såpe, form neglene med en fil og lakk i en fresh farge, så får du garantert vårstemning.

vårrengjøring

Ole Henriksen The Clean Truth Foaming Cleanser, 345,- 

Det er ingen hemmelighet at vi ELLEsker produktene fra Ole Henriksen. Detter er en oppfriskende rens med antioksidanter som rengjør huden og gir den masse glød.

vårrengjøring

Shiseodo White Lucent Mask & Night Cream, 995,-

Denne bruker vi som ansiktsmaske og den gjør huden silkemyk! Etter å ha renset huden, legger vi et tykt lag over hele ansiktet og lar den virke over natten.

vårrengjøring

Biotherm Life Plankton Essence Facial Mask, 59,-

Denne sheet-masken fra Biotherm er en næringsrik engangsmaske som skal «etterlate huden beroliget og fuktet med fornyet glød, uavhengig av alder og hudtype».

Vi har testet den og ELLEsker den.

Den gir masse fukt og glød, og er en av skjønnhetsansvarlige i ELLE, Marthe Jakobsens favoritter om dagen.

 

Sjampo fra Kerastase

Kérastase Nutritive MAGISTRAL, 280,-

Vask håret med sjampoen/hårbadet fra Kérastase som er for veldig uttørket hår, hvis dette er et problem du sliter med, eller en annen sjampo for din hårtype.

vårrengjøring

System Professional Repair Mask, 399,-

Masken fra System Professional skal styrke slitt hår og er perfekt for tørt og livløst vinterhår.

Vi er helt avhengige av den. Vi bruker den etter sjamponering og lar den virke litt før vi skyller håret godt.

Den gir masse fukt uten å tynge håret.

Så er det bare å sette i gang!

Relatert

Makeup-trendene vi faktisk gleder oss til å teste ut

4 sminketrender vi vil innføre fra og med nå!

Dagens craving: «Smudged» lepper

Det perfekte ligger i det uperfekte...

Glitrende makeup til nyttårsfesten

Årets siste makeup skal glitre!