Skjønnhetstrenden alle elsker - Plei huden fra innsiden

Ønsker du en langsiktig og mer effektiv skjønnhetsrutine? Da bør du også kaste deg på denne skjønnhetstrenden som pleier huden fra innsiden og ut.

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med Oslo Skin Lab

Vi har sett på trendene innen skjønnhet og hudpleie for 2019, og denne bølgen har kommet for å bli. Hudpleie fra innsiden, og da spesielt kollagenpulver, har blitt et populært tema den siste tiden da regelmessig inntak av dette har vist effektive resultater for å redusere synligheten av rynker og fine linjer.

Når huden eldres reduseres produksjonen av kollagen, og dette er hovedårsaken til at fine linjer og rynker blir gradvis mer synlig på huden. For å forebygge dette kan vi hjelpe huden ved å innta spesielle kollagenpeptider som en del av vår daglige hudpleierutine.

Produktet som vil hjelpe deg med dette er laget av Oslo Skin Lab og heter The Solution™ Anti-wrinkle collagen. Dette er et pulver, helt uten smak, som kan mikses i valgfri mat eller drikke - i juice eller smoothies for eksempel. Pulveret inneholder type I kollagen der kollagen proteinet er hydrolisert, det vil si brutt ned, ved hjelp av enzymer til peptider, som er en kjede av aminosyrer. Verisol® peptider har vist seg å kunne påvirke hudens overflate.

Les mer om studiene bak produktet her.

It-jentene ser gode resultater

Som et tillegg til sin vanlige skjønnhetsrutine har flere it-jenter som Vanessa Rudgjord og Hedda Skoug satt sin elsk på produktet. Vanessa Rudjord forteller blant annet på bloggen sin om hvordan hun implementert kollagenpulveret i sin rutine og at hun etter to måneders bruk ser synlige resultater.

«Før jeg testet det for første gang, tok jeg en hudscan av en uavhengig hudpleier. Etter to måneders bruk tok jeg en ny scan. Forskjellen var så stor at jeg nesten ikke kunne tro det. Både rynker og spenst var betraktelig bedre. Den lille porsjonsposen med pulveret har derfor vært fast morgenritualet siden den gangen.»

Gründeren bak This is PR, Katrine Kvalsund, sverger også til The Solution™ og har anbefalt det videre til sine venninner.

”Jeg har anbefalt The Solution til flere av mine venninner og det er faktisk helt sykt å se forandringene hos dem også. Kanskje er det lettere å se det på andre enn på seg selv?”

Vi simpelthen elsker dette produktet, og du som ELLE-leser får nå hele 50 % på første bestilling ved å klikke deg inn her!

Powered by Labrador CMS