Mote

Helgens ønskeliste

Er det lov å begynne å glede seg til våren allerede?

Publisert Sist oppdatert

Saken inneholder annonselenker

Endelig fredag, endelig helg!

Første ordinære arbeidsuke av det nye året er så godt som fullført, og vi har lagt både jul og 2022 bak oss. Julepynten er ryddet vekk og erstattet med vaser fulle av friske tulipaner.

Selv om det fortsatt står to offisielle vintermåneder mellom oss og vår totale "spring awakening" begynner vi likevel med å skru både hjemmet og garderoben mot vår allerede nå.

På helgens ønskeliste finner du alt fra den perfekte vinter-til-vår-kjolen – like fin med boots og strømpebukser nå, som denimjakke og lette sko til våren. Vi kombinerer søte bluser med rocka boots, og den evige klassikeren (spesielt i krisetider): denim på denim står på ønskelista nå.

Shopping:

Denne blusen ga et blaff av vår – akkurat det vi trenger nå.

Vi går for en rocka look med skinnbukser og boots med nagler. En perfekt kontrast mot den søte blusen med blonder.


Lite gir følelsen av vår, som denim på denim.


Lag deg et lite hjemmespa denne helgen, og gi ansiktet en deilig skrubb. På denne tiden av året kommer ikke gløden av seg selv, men denne gjør virkelig susen.


For å sørge for ren og glødende hud ellers i uken kan du bruke denne lille saken. Foreo har laget flere ulike verktøy for rensing av huden, og vår favoritt er Luna Mini. Bruk denne sammen med din foretrukne ansiktsrens hver kveld og morgen.

Choker

Choker med blomster fra H&M, kr 99 (annonse)

Powered by Labrador CMS