Mote

Helgens ønskeliste: Sommersalg

Dette klikker vi hjem nå!

Publisert Sist oppdatert

Saken inneholder annonselenker

Hei, glade salgsdager og helgens ønskeliste!

Ukens ønskeliste: fine sommerfavoritter. 

Når vi ser etter nye plagg på salg, så ser vi alltid etter tidløse plagg som kan bli garderobefavoritter –enten til feriegarderoben eller jobbgarderoben. 

Eller så ser vi etter plagg eller accessoirer som har den såkalte «påfugleffekten» – de ekstra spesielle  plaggene som man kan ta på seg ved neste store begivenhet. 

En sterk garderobe og personlig stil, handler om å forstå hva man mangler; om det er basisplagg eller selve krydderet man mangler. 

Her er da litt av begge deler, akkurat slik vi handler på salg: Nyt helgen! 

10 kupp vi sikrer oss på salg: 

En lett måte å kaste seg på en trend denne sommeren er med badetøyet, og denne bikinien står øverst på ønskelisten nå. En heklet bikinitopp med svart bikinitruse til. Et ekstra stort pluss er at denne bikinitoppen kan vi styles med en oversized dressbukse eller et skjørt på kvelden. Så fin!   

Et lyst midi-linskjørt man kan bruke år etter år, og kan styles på uttallige måter. Dette skjørtet med en fin knytedetalj tar vi med oss på årests sommerferie!

Sko er helt perfekt å kjøpe å salg, og disse svarte med en grafisk hæl gir det lille ekstra til antrekket. 

En hvit lekker bluse er alltid fint å ha i garderoben, og denne med fine snøredetaljer vil gjøre mye for hverdagslooken. 

Blåstripete skjorte vi kan style til alt fra jeans til svarte skinnbukser på vinteren tar vi godt imot i garderoben. En ny favoritt fra Toteme!  

 Kjøp et miniskjørt på årets salg da det er både perfekt å bruke på sommeren, men blir også veldig aktuelt i trendbildet igjen til høsten, stylet med tung karsjmir og en oversized blazer til. 

Perfekt på sommerfest eller kanskje i bryllup? 

Denne svarte kjolen gir skikkelig Kate Moss-vibber og stylet med alt fra flate sandaler, ballerinas og høye hæler vet vi at denne blir en garderobefavoritt. Det perfekte salgskuppet! 

 Trenger du noe tilskudd av farge i gardroben, hva med å kjøpe en lavendelfarget linblazer? Denne over et basicantrekk bestående av jeans og tank topp vil gi antrekket det lille ekstra, også er den superfin både til hverdags og fest! 

Årets shorts er en bermudashorts, og vi skal kjøpe en ekstra på salg – superfin stylet på kontoret med vest eller blazer til, eller på fest med tubetopp til. 

5 fine hvite badedrakter. 

Powered by Labrador CMS