MOTE

Helgens ønskeliste

Denne helgen går vi «back to basics» – med en tvist.

Publisert Sist oppdatert

Saken inneholder annonselenker

Endelig fredag, endelig helg!

Denne helgen går vi «back to basics». Det er fortsatt vinter, men vi lengter etter vår og har derfor ingen store behov for å gjøre noen nevneverdig oppdatering i vintergarderoben. I slike perioder er det perfekt å ha fokus på klassikere i garderoben. Klassikere i gode, rene kvaliteter.

For er det noe som alltid funker og som du alltid vil få glede av, så er det klassikere. Tidløse plagg, som bare ved hjelp av noen få, enkle styling-grep, blir nye gang på gang.

Inspirasjon: @sylviemus_

Denne helgens ønskeliste er derfor dedikert til garderobeklassikere og de utallige styling-mulighetene det gir. Dressen, den hvite skjorta, striper, jeans og trenchcoaten.

For å gi disse plaggene det famøse «lille ekstra» styler vi dem med brosjer (kanskje til og med en rosett?), boots i lakk og en veske i gull. På denne måten blir antrekket interessant og personlig, selv om utgangspuntet er basic.

Shopping:

En klassisk dress er verdt investeringen, og vil garantert være noe du får god bruk for. Sørg for å kjøpe en dress av god kvalitet og gjerne i ull. Du kan også bruke blazeren og buksen hver for seg, så her får du mange antrekk ut av to plagg.

Les også: 5 fine grå blazere

Den hvite skjorta går vi aldri lei av og styling-mulighetene er uendelige.

Tilbehøret som gjør hele forskjellen

Lakkboots, en statement-brosje og en gullveske er noen av elementene som gir disse garderobeklassikerne et løft. Lakkbootsene og veska tar jeansen fra dag-til-kveld, og passer perfekt dersom du vil kle opp dressen. Brosjen kan du bruke på skjorta, blazeren eller trenchcoaten når du trenger litt ekstra glitter,.

Powered by Labrador CMS