Helgens ønskeliste

Foto: Instagram @hannamw og produsentene

Vi drømmer om kjole fra Khaite og mikroveske fra Dior!

Publisert Sist oppdatert

Helgens ønskeliste: Vi går inn i nok en helg med nydelig vær og vi gjør ikke annet enn å glede oss til saltvannshår og sand mellom tærne (og pynte oss i fine kjoler såklart).

Vi er nok ikke de eneste som har lagt vår elsk på it-kjolen fra Khaite denne sommeren – den står nemlig øverst på vår ønskeliste om dagen. Stylet med øredobber fra Ida Nilsen og espadrillos er det en sommerlook vi drømmer om nå...

Dior har lansert mikrovesker og vi har lagt vår elsk på den lille – Mini Lady Dior. Den passer til det meste og rommer akkurat det nødvendige og den får gjerne en plass i vår veskesamling. Sarong er et populært tilbehør denne sommeren og da vi spottet den svenske influenceren Hanna MW i bikini og sarong fra Totême tidligere denne uken, er det ingen tvil om at dette blir helgens outfit. Vi har funnet våre favoritt-saronger her.

Fargerike kjoler er en av sommerens go-to plagg og vi vil style de med både mules og sandaler denne helgen. For å stråle litt ekstra lørdag kveld er det viktig å smøre seg med solkrem slik at man unngår å bli solbrent og toppe sminken med litt solpudder fra Guerlain for litt ekstra glød – god helg, kjære ELLE-leser!

Helgens ønskeliste

Kjole fra Khaite, kr 17 174.

Øredobber fra Ida Nilsen, kr 5082.

Espadrillos fra Castaner, kr 480 (annonse).

Solpudder fra Guerlain, kr 590 (annonse).

Mini Lady Dior Bag Black, kr pris på forespørsel.

Badedrakt fra Totême/Moniker, kr 1899.

Sarong fra Totême, kr 3524.

Solkrem fra Korres, kr 179.

Kjole fra Rotate Birger Christensen, kr 2230.

Mules fra Bottega Veneta/Net-a-porter, kr 7520.

Powered by Labrador CMS