3 Serier vi vil se i helga

Trenger du noe å binge? Her er våre favoritter akkurat nå.

Publisert Sist oppdatert

Serier November 2019: I skrivende stund snør det utenfor vinduene våre her på ELLE-kontoret og vi sitter alle sammen og snakker om hvilke serier vi vil se i helgen.

Det popper stadig opp nye spennende serier å binge. Takk gud, sier nå vi. For alt vi har lyst til å gjøre i helgen, er å holde oss innendørs og kose oss med serier, god mat, rødvin og noe spennende på skjermen.

Vi har gått en runde på hva redaksjonen ser på akkurat nå og kommer frem til tre favoritter som vi virkelig kan anbefale dere å se nå i helgen.

Håper dere finner noe dere liker under her!

Les også: Vi gleder oss til å se årets julefilm

Serier November 2019

Watchmen:

Watchmen finner sted i en alternativ virkelighet i USA. Superheltene har blitt erklært fredløse fordi de er voldelige. På tross av dette samles noen av dem for å starte en revolusjon, mens andre prøver å stoppe den.

Denne nye HBO-serien er både spennende og interessant. Vi har blitt helt hekta og gleder oss allerede til å se neste episode.

Du finner serien på HBO Nordic!

A Million Little Things

https://youtu.be/x0aB4nA5MOQ

Gary er på kontroll hos kreftlegen, Eddie planlegger å gå fra kona, og Rome har nettopp svelget en neve tabletter når nyheten slår ned som en bombe. Deres gode venn Jon har tatt sitt eget liv. Nå venter en vanskelig tid, der de tre mennene både reflekterer over sin egen tilværelse og hele tiden prøver å forstå hvorfor Jon valgte å ta det skjebnesvangre steget ut fra balkongen sin.

Denne fine serien må bare ses! Du har hele 17 episoder å glede deg til.

Du finner serien på TV2 Sumo/C More.

Traitors

Denne serien starter akkurat idet Andre Verdenskrig slutter. Feef Symonds har jobbet som agent i Storbritannia under krigen, og har et hemmelig forhold til den amerikanske etteretningsagenten Peter. Hun er villig til å ofre mye for han og lar seg verve som amerikansk spion. Plutselig er Peter borte og hun må klare seg alene. Hvem kan hun stole på og hvor langt er hun villig til å gå for å innhente hemmelig informasjon for et annet land?

Du finner serien på Netflix!

Powered by Labrador CMS