Har du fått med deg disse seriene?

Dette er våre seriefavoritter akkurat nå!

Publisert Sist oppdatert

Serier mars 2019: Leter du etter en ny serie?

Vi elsker å slappe av med en god serie på skjermen. Denne måneden er det noen kule nyheter vi har gledet oss til og noen nye sesonger av gamle favoritter.

Disse seriene må du se i mars

Dynastiet Kennedy

"Sulten drev dem fra Irland. Ambisjonene drev dem til rikdom, makt og brå død. Du vet godt hvem de er, men du kjenner ikke hele historien"

I denne dokumentarserien blir man bedre kjent med Kennedy-familien, og man får et forbausende innblikk i hva som egentlig skjedde før og etter daværende president John F. Kennedy ble drept på åpen gate i Dallas i 1963. Dokumentaren er uhyre spennende fra start til slutt. Må sees.

Du finner serien på NRK!

Dirty John

Netflix har kommet med nytt kjærlighetsdrama! Debra Newell er en suksessfull interiørdeisgner. Hun møter John Meehan, en kjekk lege som tilsynelatende har alt: han er attraktiv, tilgjengelig og kom nettopp hjem fra et år i Irak hvor han jobbet med Leger Uten Grenser. Men barna til Debra liker ikke John, og de blir dratt med inn i et drama uten sidestykke fylt med kjærlighet, depresjon, tilgivelse og fornektelse. Serien er basert på en podcast med samme navn.

Netflix nå!

Har du fått med deg at denne serien kommer snart?!

Yes No Maybe

Manusforfatteren Mads får endelig hjem kjæresten Clara, som har vært i Berlin i en måned. Men i stedet for ny inspirasjon, gir hun ham hjertesorg og gjør det slutt. Kompisene Louise og Julius mener den beste medisinen må være å møte nye jenter, og foreslår dating-appen "YesNoMaybe".

Denne serien på to sesonger er både morsom, pinlig og helt fantastisk. Og du kommer garantert til å kjenne deg igjen i mange av de rare situasjonene stakkars Mads havner oppi.

Du finner serien på NRK.

Death and Nightingales

En fascinerende historie om kjærlighet og hevn som foregår i det vakre landskapet i Fermanagh i Irland i 1885. Serien skildrer en verden hvor spioner, svik og bedrag med sterke undertoner av klasseskille, politikk og religion truer med å splitte landet. Vi møter kjekkasen Jamie Dornan i rollen som Liam Werd og Ann Skelly i rollen som Beth Winters. Miniserien er på bare tre episoder og du finner den hos HBO Nordic.

Se den her!

Heimebane

Helena og Varg er endelig tilbake i sesong 2 av favoritten fra i fjor, Heimebane. Camilla har flyttet hjem til Trondheim og mor og datter har helt mistet kontakten. Adrian sliter fortsatt med sitt og skjuler at han og Camilla er kjærester for trener og svigermor. Klubben sliter med penger, klarer de å holde seg i toppligaen og hva skjer med alle de fine karakterene i bygda Ulsteinvik denne sesongen?

Se serien på NRK nå!

Powered by Labrador CMS