Disse seriene ser vi på nå

Skal du benke deg foran skjermen i helgen? Da bør du ikke gå glipp av disse...

Publisert Sist oppdatert

ELLE-jentene ser over middels mye på serier og i lunsjen blir det ofte snakk om hva vi har sett i det siste. Så her tipser vi deg om noen av våre favorittserier.

Trust

Foto: HBO

«Trust» er inspirert av faktiske hendelser og ser nærmere på prøvelsene og suksessene til en av USAs rikeste og ulykkeligste familier, Getty-familien. «Trust» utforsker kompleksiteten i kjernen av alle familier, rike som fattige, og viser familiehistorien, den dynastiske sagaen og pengers ødeleggende makt. – Må sees!

Vises på HBO Nordic.

Le Chalet

Foto: Netflix

En vennegjeng på sommerferie i de franske Alpene fanges i en dødelig felle, når en mørk hemmelighet fra fortiden kommer for dagen. Dette er sjefredaktør Signy Fardals favoritt akkurat nå!

Vises på Netflix.

Good behaviour

Letty Raines er en tyv som alltid ser ut til å ende opp i trøbbel, ta dårlige beslutninger og handle impulsivt. Hun har nettopp kommet ut av fengsel og lever av å svindle andre. Når hun møter en kjekk leiemorder som har fått i oppgave å drepe en manns kone, sørger hun for å sabotere oppdraget hans. Det hele fører til et farlig og forførende forhold mellom Letty og leiemorderen.

Vises på TV2 Sumo.

Gåsmamman

Sonja lever et sorgløst liv med sin elskede familie. Hennes mann Frederik sørger for god økonomi gjennom handel med marihuana, hvilket ikke er en helt ufarlig bransje, og plutselig tvinges Sonja ut i et livsfarlig spill. Hun får både gjengmedlemmer og politiet på nakken, og vil gjøre alt for å beskytte sine barn. Hennes verden blir snudd opp ned, og hun vet ikke lenger hvem hun kan stole på.

Vises på TV2 Sumo.

Papirhuset

Åtte tyver tar gisler og låser seg inn i Spanias kongelige myntverk mens et forbrytersk geni manipulerer politiet til å utføre planen hans. Uventet og overraskende skriver Aftenposten. Denne kan anbefales!

Vises på Netflix.

Vi gleder oss også til sesong 2 av Westworld og The Handsmaids Tail som har sesongpremiere 23. og 26. april på HBO Nordic.

Flere serietips på ELLE.no:

Disse krimseriene må du ikke gå glipp av

Frankie fra "The Sinner" valgte kjærligheten og Norge

Powered by Labrador CMS