Serietips til helga

What | If

Dette er seriene vi digger akkurat nå!

Publisert Sist oppdatert

The Bold Type

Foto: NRK.

Nå er endelig sesong tre av denne fantastiske serien tilgjengelig på NRK! Har du enda ikke fått med deg The Bold Type har du noe å glede deg til. Under det årvåkne blikket til redaktør Jacqueline skaper kvinnene i magasinet Scarlet sine karrierer og lever sine liv. Serien passer perfekt for de som ønsker å få et innblikk inn i den tilsynelatende glamorøse motebransjen i New York.

Chernobyl

Foto: HBO.

HBO har kommet med en serie som omhandler den tragiske kjernekraft-ulykken som skjedde i Tsjernobyl natt til 26. April 1986, som allerede har høstet en del kritikk i russisk media. Ulykken er den hittil mest alvorlige kjernekraftulykken i verden. Man regner med at ca 4000 mennesker døde som følge av ulykken og man har estimert at ca 5 millioner mennesker i Hviterussland, Ukraina og Russland. I denne spennende mini-serien møter vi blant annet Stellan Skarsgaard og

What/If

Foto: Netflix.

Hvor mye er du villig til å ofre for å få det du drømmer aller mest om? Er det verdt å gi bort en natt med sin egen ektemann? I denne spennende thrillerserien med Renée Zellweger og Lisa Donovan i hovedrollene, møter vi maktsyke Anne Montgomery som er villig til å gå gjennom ild og vann for å få det som hun vil, koste hva det koste vil. Og Jane Levy, en forsker som desperat trenger en investor til et prosjekt hun har viet hele livet sitt til. Komplottet serien bygger på, gjør at du sitter klistret fast til skjermen.

Bonusfamilien

Foto: NRK.

Denne svenske dramaserien byr på kos, kaos og komiske øyeblikk med Lisa og Patrik, deres barn, bonusbarn og ekspartnere. Du kan se hele serien på NRK.no!

The Society

Foto: Netflix.

I denne nye Netflix-serien handler om tenåringene i West Ham, som må bygge opp sitt eget samfunn for å overleve når alle andre på mystisk vis forsvinner fra den velstående byen.

Powered by Labrador CMS