7 nye serier vi skal se i høst

Foto: NRK

Her er det mye å glede seg til!

Publisert Sist oppdatert

Nye serier høst 2020: Noen serier må vi vente litt lenger på grunnet COVID-19, men det er fortsatt mye bra å glede seg til på seriefronten denne høsten.

Vi har allerede slukt Belgravia på NRK, Graven på NRK, Young Wallander på Netflix og Dirty John sesong 2, så nå er vi klare for nye serier!

Her er en liten oversikt over hva du har i vente av nye serier høsten 2020:

Nye serier høst 2020

Away

Hilary Swank spiller hovedrollen i dette dramaet i verdensrommet. Karakteren Emma Green jobber i NASA og skal reise til Mars. Mannen og tenåringsdatteren må selvfølgelig bli igjen hjemme. Og det blir en strabasiøs og farlig ferd for Emma.

På Netflix nå!

Livstid

Møt den tøffe politietterforskeren, Victoria Woll på jakt etter å løse drapssaker.

Med i serien er Iselin Shumba, som du kan lese et stort intervju med i neste utgave av ELLE som kommer i butikk 18. september!

Episode 1 og 2 ligger ute på NRK.

Mysteriet Marianne

Seksåringen Marianne Rugaas Knutsen forsvinner sporløs fra Risør 28. august 1981. Hun skulle bare til butikken å kjøpe is, men kom aldri hjem igjen.

Nesten 40 år senere, sitter foreldrene fortsatt igjen uten svar.

Er det mulig å finne ut hva som egentlig skjedde med lille Marianne?

November film og TV2 tar opp saken, og vi er helt obsessed!

Episode 1-4 ute på TV2 Sumo.

The Third Day

Hello, Jude Law! Denne britiske miniserien går under sjangeren psykologisk drama, og handler om en sørgende mann som trekkes mot en mystisk øy. Her treffer han en kvinne som også søker etter svar. Høres litt vagt ut, men så lenge Jude Law er med er vi med.

På HBO 15. september.

We Are Who We Are

Nye serier høst 2020: Denne nye ungdomsserien på HBO er det mange som skryter av.

Miniserien handler om to amerikanske tenåringer som vokser opp i en italiensk militærbase. Her blir det kjærlighet, intriger og drama.

På HBO 15. september.

Ratched

Denne serien gleder vi oss til!

Ratched er en psykolosgisk thriller basert på klassikeren One Flew Over the Cuckoo's Nest av Ken Kesey fra 1962, som filmen med Jack Nicholson fra 1975 også er basert på.

1940: Sarah Paulson er en ung sykepleier på en psykiatrisk avdeling, og får se hvordan ting fungerer på innsiden. Vi får frysninger bra av traileren!

På Netflix 18. september.

The Haunting of Bly Manor

Fikk du med deg horrorserien The Haunting of Hill House? Noen av karakterene er også med i denne, men det er altså ikke sesong 2. Skummelt blir det i alle fall. Kanskje en serie å spare til Halloween?

Kommer på Netflix.

Powered by Labrador CMS