Serietips: 'Scenes from a Marriage'

Foto: Getty Images

Nå kan du binge denne publikumsfavoritten.

Publisert Sist oppdatert

I august skrev vi om alle filmene og seriene vi gledet oss til denne høsten, og HBO-serien 'Scenes from a Marriage' var en av de som lå lengst oppe på den lista. Hagai Levi, regissøren bak blant annet HBO-suksessen, 'The Affair', har brukt mange år på å blåse liv i denne gamle klassikeren – så, forventningene har naturlig nok vært skyhøye.

Nyversjonen av Ingemar Bergmans drama fra 1973 har fått blandede kritikker, men har allikevel blitt en liten publikumsfavoritt. Jessica Chastain og Oscar Isaac spiller i denne versjonen det noe fortapte ekteparet, Jonathan og Mira, og leverer begge høy Hollywood-standard. Liv Ullmann og Erland Josephson spilte ulykkelig gift i den originale versjonen til Bergman.

Kjemien mellom Chastain og Isaac er virkelig eksepsjonell, noe som gjør at de mellommenneskelige følelsene nærmest kommer gjennom skjermen gjennom alle episodene i miniserien. Det er kanskje ikke så mye åpenbar dramatikk, men scenene er likevel intense og spennende – episodene på nesten 1 time hver, suser forbi!

Uansett om en har gått gjennom en skilsmisse eller et brudd på én eller annen måte, så kan nok de fleste kjenne deg igjen i flere av karakterenes konflikter og utfordringer. Denne serien kan virkelig føles på kroppen – både på godt og vondt.

Hele serien kan nå ses på HBO Nordic. Se trailer nederst i saken.

Foto: Getty Images

På den røde løperen under filmfestivalen i Venezia, fikk Jessica Chastain og Oscar Isaac mye oppmerksomhet – spesielt grunnet dette noe spesielle og svært intime øyeblikket.

Se trailer for serien her:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=mRuVWHnQlV8[/embed]

Powered by Labrador CMS