Meghan og Harry blir tobarnsforeldre

Getty Images

På selveste Valentinsdagen, annonserte prins Harry og Meghan, hertuginnen av Sussex, at de venter sitt andre barn.

Publisert Sist oppdatert

Meghan og Harry venter sitt andre barn.

Hertugparet, som for tiden bor i Los Angeles, annonserte nyheten med et nydelig svart-hvitt bilde, tatt av fotograf Misan Harriman. Bildet skal angivelig ha blitt tatt med en iPad, ifølge flere medier.

Fra før har Meghan og Harry sønnen Archie, som nå skal bli storebror. Under hele det første svangerskapet, holdt Meghan og Harry barnets kjønn hemmelig. Tiden vil vise om de er like hemmelighetsfulle denne gangen, men det er jo lov å håpe.

I fjor sommer ble det kjent at Meghan hadde spontanabortert. Hun fortalte om den traumatiske opplevelsen i et åpenhjertig brev til New York Times, og hun har fått mye skryt for sin åpenhet rundt temaet.

Det har stormet voldsomt rundt paret etter at de sa opp sine offentlige roller i det britiske kongehuset i 2019. Denne gangen er det derimot gode nyheter som kommer fra hertugparet.

I tillegg til den gode nyheten om graviditeten, er vi veldig spent på Meghans gravid-looks denne gangen. Mye tyder på at vi har mye å glede oss til på stil-fronten fra hertuginnen av Sussex - kjolen fra Carolina Herrera er i alle fall en meget god start!

Powered by Labrador CMS