Dagens craving: power powder

Foto: Imaxtree, produsenten

Det perfekte produktet for deg som trenger litt ekstra volum!

Publisert Sist oppdatert

Jeg har ekstremt tynt hår. Typisk «nordisk» hår som ligger dratt nedover ansiktet nesten uansett hva jeg gjør med det. Og fordi det er så tynt og mangler volum, så blir det ofte til at jeg tar veldig mye i det, blant annet for å få det bort fra ansiktet. Dette fører jo igjen til at det blir fort fett. Så har vi det gående – den onde sirkelen.

I lang tid har jeg brukt tørrsjampo eller en eller annen form for dry spray for å «løfte» røttene – det funker jo til en viss grad, men det er ingen varig løsning på «problemet». Nå har jeg derimot funnet et produkt som jeg tror kan være redningen for dette håret, som trenger et aldri så lite løft. Nemlig, volumpulveret til Maria Nila.

Les også: Slik får du langt og tykt hår.

Det finnes flere volumpulver-varianter på markedet, men jeg opplever at disse ofte enten er vanskelig å fordele i håret, eller sitter så godt at det er vanskelig å vaske ut. Dette derimot, er det beste jeg har testet – så langt, i hvert fall. Det gir akkurat passe volum, uten at det tynger eller blir fett.

Produktet kommer i en slags pumpe, som pumper ut noe som nærmest ser ut som «tryllestøv». Det er veldig lett, og fordeler seg fint i røttene slik at det ikke blir for mye i noen deler av håret.

Jeg tilfører Power Powder langs skillen, og litt under «luggen». Deretter løfter jeg håret litt med hendene (på samme måte som med en tørrsjampo), og vipps så ser håret mye mer voluminøst ut – på en naturlig måte.

Det fine med produktet er at det også holder lenge – hvis jeg skal noe etter jobb for eksempel, så fresher jeg det bare opp med litt tørrsjampo slik at det ikke blir for mye av volumpulveret.

Isabel Marant og Louis Vuitton

Volumpulver fra Maria Nila, kr 219.

Powered by Labrador CMS