Selena Gomez og The Weeknd har gjort det slutt, etter bare 10 måneder som kjærester. “De har vært frem og tilbake de siste månedene når det gjelder forholdet deres ” sier en kilde til People Magazine. “De har hatt liten tid til hverandre, siden han har vært på turne og hun er opptatt med å filme i New York. Det har ikke vært lett for dem.”

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Den lange distansen har vært tøff for paret, men selv om de nå har gjort det slutt, holder de fremdeles kontakten. Det har vært vanskelig for paret å innse at det var denne veien forholdet skulle gå, men de har slitt i flere måneder nå, sier kilden.

The Weeknd og Gomez har datet siden januar. De ble offisielt et par under Coachella i April.

Søndagsdate med Biebern:

Pls come back #jelena #selenagomez #justinbieber

A post shared by BrOKen (@brokenstarships) on

På søndag ble Selena Gomez og Justin Bieber observert i Los Angeles mens de spiste frokost på JOi Cafe i Westlake Village. Dette er første gang «Jelena», som fansen liker å kalle dem, har blitt observert sammen siden 2015. Etter å ha spist frokost, dro de til kirken sammen før de hang hele søndagen hos hverandre.

Kilder av paret som People har snakket med, sier de bare er venner og ikke har funnet tilbake til hverandre. Men litt rart er kanskje at det dagen etter blir offisielt at Gomez ikke lenger er sammen med hip hop-stjernen The Weeknd?

Spennende, spennende! Hadde det ikke vært litt gøy om Gomez og Bieber faktisk fant tilbake til hverandre igjen?

Kilde: ELLE.com 

Relatert

Hva skjer her, og hvor er Big?

Siste nytt fra 'And just like that..'.-settet.

Dette er det nye Munchmuseet

Endelig åpner dørene til det nye Munchmuseet i Oslo.
verdens verste menneske kino

Derfor må du se Verdens verste menneske på kino

Hva skal du i helgen? – På kino så klart...