Tips for krøllete hår

Foto: @nkeirukalovlin

Slik pleier Uzoma Tiffany Ifejilika krøllene sine!

Publisert Sist oppdatert
Tips for krøllete hår: Modell og elitebasketballspilleren har en manke til å dø for, og vi har spurt hun om hvordan hun temmer de ville lokkene sine. Tips for krøllete hår Uzoma beskriver håret sitt som ganske hardt. Derfor er hun avhengig av en håndfull produkter som tilførerer all fukten hun trenger. – Det er veldig krøllete! Siden det er så hardt må jeg bruke en del produkter for å mykgjøre og glatte det ut. Favorittene er Jamaican Black Castor Oil Extra Dark og Cantu Shea Butter, som får håret mitt til å bli mykt og gjør det enklere å gre, og As I Am Long And Luxe for å style. Jamaican Black Castor Oil Extra Dark fra Sunny Isle, kr 179 Shea Butter fra Cantu, kr 64

As I Am fra Long And Luxe, kr 151

Mange vasker håret sitt alt for ofte, og dette fører som regel til tørt og livløst hår.

Uzoma har funnet teknikken som passer hennes hårtype, og hun er bestandig nøye med å tilføre nok fukt.

– Jeg kan ikke vaske håret med sjampo mer en to til tre ganger i måneden, ellers tørker det ut, men jeg vasker håret ofte med balsam og bruker en dyptpleiende maske en gang i uka.

https://www.instagram.com/p/BxLBeNdAps3/

Uzoma har testet en rekke frisyrer, og trives med å variere hårstilen sin. Vi kan ikke annet enn å være enige – forandring fryder! – Heldigvis har jeg lært å fikse håret mitt selv, det gjør det mye billigere når jeg skifter frisyre så ofte som jeg gjør. https://www.instagram.com/p/Buwnil4gbbk/ Uzoma er ikke bekymret for dårlige hårdager. Med flettene sin er hun klar for det meste! – Takk gud for fletter! Da står man opp uten å måtte gjøre noe som helst. Det er livet!
Powered by Labrador CMS