Høstens fineste frisyrer

Foto: Imaxtree

Hårklyper, pannelugg-juks og spenstige krøller – her er sesongens mest trendy hårfrisyrer.

Publisert Sist oppdatert

Ny sesong, nytt hår! Her får du alt om høstens hårtrender 2018!

Og det perfekte sensommerhåret ser du her!

Hårtrender 2018: Kreppet hår

En av 80-tallets mest ikoniske frisyrer er tilbake for fullt denne sesongen, skal vi tro det franske motehuset Sonia Rykiel. Husk å bruke en varmebeskyttende spray før du setter i gang med kreppingen, og gre gjerne gjennom håret når du er ferdig, for en ekstra voluminøs og rufsete look.

Hårtrend 2018: Messy bun og hårknuter

En klassisk «messy bun» er ikke lenger forbeholdt sofakrok og late helger. For å fikse den tilfeldige og rufsete looken kan det være lurt å bruke et teksturgivende produkt i håret, som gjør at det lettere holder seg på plass og gir ekstra volum og fylde. Fest gjerne noen søte spenner i håret for et litt mer pyntet uttrykk. Også andre knutefrisyrer var å se på høstes catwalker, fra de helt stramme ballerinaaktige variantene, til mer kunstneriske kreasjoner.

Med disse triksene vil du aldri mer ha dårlige hårdager!

Hårtrend 2018: Krøller

Er du så heldig å ha krøller fra naturens side? Legg bort rettetanga og slipp dem løs! Krøller og krusete hår er å se overalt denne sesongen, helst i viltre og naturlige varianter. Kanskje dette er sesongen du skal teste permanent?

Hårmote høsten 2018: Dyp sideskill

En dyp, glatt sideskill er den perfekte festfrisyren denne høsten og vinteren. Bruk gjerne en rettetang for å legge hårene og en kraftig hårspray eller -gel for å holde dem på plass.

Høstens hårtrender 2018: 90-tallstilbehør

90-tallet er den store inspirasjonen hva gjelder tilbehør til håret denne sesongen. Store plastklyper, tynne, glitrende spenner, hårbånd og ikke minst sikksakk-hårbåndene, har alle gjort et comeback.

Hårtrender 2018: Pannelugg-juks

Disse frisyrene var å se overalt på høstens visninger, og det geniale er at man ikke høver å ty til saksa for å skape disse pannelugg-frisyrene! Føn håret fremover om du ønsker «gardinlugg» à la Jason Wu, fest luggen med spenner og sett frisyren med en hårspray før du fjerner spennene igjen. Fest så håret bak ørene. Fremgangsmåten er lik om du ønsker sideskill-luggen som hos Sacai, men her kan det være lurt å bruke en hårpaste eller -gel for å få håret til å legge seg sidelengs over pannen.

Lufttørker du håret? Da bør du kunne disse smarte triksene!

Hårmote høsten 2018: Spennende fletter

Fletter forsvinner aldri helt fra trendbildet, men dukker gjerne opp i nye, kreative varianter hver sesong. La deg inspirere av blant andre Negris LeBrum og Ulla Johnson og lek deg med ulike teknikker!

Mer skjønnhet fra ELLE.no:

Slik får du perfekt hud!

Den store foundation-guiden

Den perfekte maskaraen

Powered by Labrador CMS