Annonse

HAPPY HALLOWEEN – LYKO inviterte til en skummel fest for beauty rebels!

Lilli Bendriss og Sebastian Solberg som Lilli Bendriss.

Slik var det på LYKO sin store Halloween-fest! 

Publisert Sist oppdatert

Halloween er tiden for spenning, skrekk og sjarm, og i år ble det ekstra spesielt for alle beauty- og skjønnhets-entusiaster. 

Emma Ellingsen, Sofie og Idunn Vollan.

LYKO - den ledende nettbutikken innen skjønnhetsprodukter, inviterte til en storslått fest for sine venner, partnere og beauty lovers. Men dette var ingen vanlig Halloween-fest – det var en Beauty Playground hvor fantasien ikke kjenner noen grenser.

LYKO, også kjent som en «beauty rebel» i bransjen, er kjent for å utfordre og bringe noe nytt og spennende til skjønnhetsverden, deres Halloween-fest er intet unntak. 

Synnøve Skarbø og Vanessa Rudjord.

Invitasjonene ble sendt ut til kjendiser og skjønnhets-elskere for å feste i en atmosfære av magi, spenning og skjønnhet. 

ELLE tok en prat med LYKOs markedssjef,  Aleksandra, for å høre mer om hva gjestene kunne forvente av kvelden og om LYKOs planer for fremtiden. 

Ballinciaga.

– Halloween er en fantastisk mulighet for LYKO til å vise frem vårt lekne skjønnhetsunivers. I kveld skal vi ha det gøy og det er kun fantasien som setter grenser, som er helt i tråd med våre verdier og det vi ønsker å formidle. Det er stor stas å få invitere alle våre venner, partnere og beauty lovers til en Beauty Playground, forteller Aleksandra entusiastisk. 

LYKOs markedssjef Aleksandra Dybdal Holte i full Halloween-kostyme.
Chioma Anugweje og Rune J'Atoche
Standen som hovedsamarbeidspartner COSRX hadde på Halloweenfesten til LYKO.

COSRX, som var hovedsponsor for årets Halloween-fest,  hadde arrangert en stor stand i butikken hvor gjestene kunne lete etter gullsnegler i snegleslim og teste Advanced Snail Peptid Eye Cream og Advanced Snail Radiance Dual Essence.

Standen til COSRX på festen.
Her kunne gjestene få touch up og få prøvd ut COSRX Advanced Snail Peptid Eye Cream og Advanced Snail Radiance Dual Essence.

Gjestene fikk bryne seg på alt fra spesiallaget Halloween-sminke til spa, delikate godbiter og underholdning av ulike slag underveis. Det ble med andre ord underholdning for enhver smak og denne festen er en god anledning for LYKO til å markere sitt engasjement for kundeopplevelse, merkevarebygging og til å skape flere LYKO-fans forteller markedssjef Aleksandra. 

«Your Beauty Playground».

LYKOs Halloweenfest lover å være en begivenhet som blir husket lenge, og selskapet gleder seg til fortsettelsen av den enorme veksten LYKO nå er med på. Takk for en kveld hvor skjønnhet og fantasi forenes i en eksplosjon av farger, former og glede. 

Happy Halloween!

Powered by Labrador CMS