Ta din skjønnhetssøvn til et nytt nivå

Vi elsker skjønnhetsrutiner som er enkle og effektive. Med Hairlust kan du pleie håret ditt samtidig som du sover - her snakker vi skjønnhetssøvn på sitt aller beste.

Publisert Sist oppdatert

I annonsesamarbeid med Hairlust.

I disse vintermånedene er det mye fokus på å ta vare på huden og tilføre den fukt, men håret trenger også pleie og kjærlighet. Med produkter fra Hairlust kan du pleie håret ditt samtidig som du får får en god natts skjønnhetssøvn. Høres ut som en drøm? Vel, akkurat denne drømmen kan bli til virkelighet.

Hairlust tar skjønnhetssøvn til et nytt nivå

Det hele begynner med en god hårkur.

Anti-Frizz & Hydration Pre-Shampoo Hair Balm fra Hairlust er utviklet for å få frem hårets naturlige glans, og ikke mist bekjempe krusete og tørt hår. Vi elsker et sunt og glansfullt hår, og med tunge vinterjakker og skjerf er det ekstra viktig å passe på håret, slik at det ikke floker seg unødvendig.

Anti-Frizz & Hydration Pre-Shampoo Hair Balm (319,-)

Hårkuren gjenoppretter fuktbalansen i tørt og krusete hår. Den inneholder deilige ingredienser som sheasmør, jojobaolje og olivenolje, med andre ord: mums for håret ditt! Resultatet er et mykt og gjennomfuktet hår.

Du kan påføre kuren minst ti minutter før du skal vaske håret, slik at kuren virkelig får gjort jobben sin. Dersom håret virkelig trenger fuktighetsboost kan du påføre kuren som en del av kveldsrutinen din og la den virke over natten. Du kan også pakke håret inn i et håndkle for å tilføre varme til håret og produktet.

Hårkuren er naturligvis både vegansk og økologisk, og bør brukes én gang i uken for optimal effekt.

Men Hairlust mener virkelig alvor når det gjelder hår, og har derfor tatt pleie av håret enda et steg lenger.

Putrekk av bambus

For du kan faktisk pleie både hud og hår ytterligere samtidig som du får skjønnhetssøvnen din, og med Pure Bamboo Pillow snakker vi virkelig "next level beauty sleep". Ikke bare ser putetrekkene delikate og eksklusive ut, de har også fantastiske fordeler for hud og hår.

Pure Bamboo Pillow ser drømmende myk ut (1-pk 249,- og 2-pk 448,-)

Putetrekkene er både allergivennlige og antibakterielle med en glatt og avkjølende overflate. Sammenlignet med vanlige putetrekk, laget av grove fibre, vil et Pure Bamboo putetrekk bidra til å beskytte håret ditt og sørge for at det ikke floker seg i løpet av natten. Bambus har dessuten temeperaturregulerende egenskaper som gjør at putetrekket alltid føles svalt og komfortabelt mot huden. Putetrekkene er laget av 100% bambusfibre og er selvfølgelig cruelty-free. De passer derfor ekstra godt til sensitivt hud og hår.

Putetrekkene finnes i både 1-pk og 2-pk i fargene rosa, blått og hvitt. Produkter fra Hairlust kan kjøpes på thehairlust.no

Powered by Labrador CMS