Guri Heli - Postkort fra Lerici i Italia

Se Guri Heli sin reisedagbok fra Italia!

Publisert Sist oppdatert

Vi har tatt en prat med moteblogger Guri Heli som er i Italia for øyeblikket.

Destinasjon: Lerici, Italia. Men vi vender snart snuten til Firenze og Portofino.

Reisefølge: Anders, kjæresten min.

I feriekofferten har jeg med meg: Lange silkekjoler, sneakers, stripete skjorter, en hvit dress, noen beige skjørt, en del lin, masse gullsmykker og et rødt skinnskjørt. De høye hælene har jeg faktisk lagt igjen hjemme! Også har jeg med treningsklær for morgenjogging på stranda er så digg start på dagen.

Jeg bor på: Grand Hotel Europa i Lerici - med sykt fin utiskt over byen og sjøen.

Hotellfrokosten består av: Naturell yoghurt med bær, honning og nøtter/muesli + en grov brødskive med ost, fersk appelsinjuice og svart kaffe.

Dagene består av: Å finne skjulte strender og klipper for soling og bading. Idag har vi tenkt til å leie båt for å se alt fra sjøen. Jeg vil også til Firenze for jeg vet de har en Chanelbutikk der! Mange fine markeder her med fin keramikk og porselen jeg drømmer om å ta med meg hjem. Ellers spiser vi masse god pasta, pizza og risotto og italiensk iskrem.

Når jeg er i Italia spiser jeg helst: Risotto med safran og stekte grønnsaker eller spaghetti vongole.

Dette bør du sjekke ut når du er her: Lei scooter eller bil og bare kjør rundt uten noe plan og mening og ta ting som det kommer. Plutselig oppdager du en helt fantastisk liten strand hvor du kan være helt alene.

Foreløpig har jeg kjøpt meg: En liten keramikkvase på det lokale markedet som jeg skal ha i vinduskarmen min hjemme med blomster fra hagen.

Disse beautyproduktene har jeg alltid med meg på reise: Elixir dagkrem med SPF 30. Clarins bodylotion. Estee Lauder Daywear fuktighetskrem med farge. Sminken min la jeg igjen hjemme. Tror jeg har med en maskara.

Powered by Labrador CMS