4 duftnyheter for menn denne våren

Foto: Louis Vuitton

Nå er våren her, og det er tid for å finne en lettere parfyme.

Publisert Sist oppdatert

Det er ikke bare garderoben som skiftes ut når det går mot varmere tider – man burde også bytte duft. Når våren og sommeren kommer kan du gå for lettere og friskere dufter. Det er mange nyheter på duftfronten denne sesongen, og her er noen av våre favoritter:

Vi har også skrevet en guide om sommerdufter som du kan sjekke ut her!

Georgio Armani Acqua di Gio Profondo Lights EdP

Acqua de Gio serien har de fleste hørt om før. Nå introduseres Acqua di Giò Profondo Lights-parfymen til menn. En duft som skal utforske intensiteten av havets dyp. Dette er en veldig frisk parfyme med noter av bergamott og grønn mandarin fra Brasil. Kombinert med aromatiske essenser av rosmarin, lavendel og sypress. Denne limited edition-parfymen er utviklet fra den originale Acqua di Gio Profondo som kom i 2020.

Aqcua di Gio 75ml, 955 kr

Hermès H24

For første gang på 15 år lanserte Hermès en ny duft for menn tidligere i år. "Ryggraden" i duftkomposisjonen er en aromatisk, botanisk og litt nøtteaktig tone av muskatsalvie. Olje fra påskelilje tilfører duften en grønn og delikat aroma, og essensen av gir friskhet og liv. Den avsluttes med et spennende molekyl som lukter av varmt strykejern på bomull, og på denne måten tilfører varme til denne sensuelle og energiske duften.

Flasken er designet av Philippe Mouquet, og er laget av resirkulert glass som kan fylles på nytt.

Hermès H24, 50 ml kr 820 /100 ml kr 1135.

Louis Vuitton Imagination

3. juni lanserer Louis Vuitton deres syvende duft for herre. Utviklet av mester-parfymøren, Jacques Cavallier, over en periode på 5 år i hjertet av hans atelier, Les Fontaines Parfumées i Grasse. Imagination har noter fra amber, sitrus, ingefær, kanel og kinesisk svart te. Dette er en frisk og lett parfyme som passer perfekt til sommersesongen.

Imagination 100ml, 2.700 kr.

Tom Ford Costa Azzurra EDP

Tom Ford har lenge vært et sentralt navn når det kommer til parfymer, og lanserte denne nyheten i starten av 2021. Costa Azzurra er en umiddelbar eksplosjon av møtet mellom salt sjøluft og den treaktige duften av sanddyner – en frisk kombinasjon av sypress, eik og aromater. Dermed skiller den seg ut fra mange av de andre Tom Ford duftene som er veldig tunge.

"Jeg har alltid elsket dufter som tar deg til nye steder. COSTA AZZURRA fanger den avslappede og sexy middelhavsstemningen – for meg føles det som den

ultimate reisen." - TOM FORD

Costa Azzurra, 50 ml - kr 1090

Powered by Labrador CMS