Mote

Gravidestil á la Rikke Krefting

Vi har tatt en prat med Rikke Krefting om gravidestil, og her er hennes beste tips!

Publisert

Saken inneholder annonselenker

Er det én dame på Instagram som gjør oss ekstra verpesyke om dagen, så er det moteinfluenser Rikke Krefting.

Ikke bare kan det være en stor opplevelse i seg selv å gå gravid, men når man klarer å få til en bump-stil á la Rikke Krefting, så blir vi inspirert på alle måter. Derfor måtte vi ta en prat med Rikke om "how to dress the bump", og her er hennes beste tips:

Rikke Krefting er alltid like inspirerende på Instagram, og hennes bump-stil gjør samtlige på ELLE-kontoret ekstra verpesyke...

Hva er dine go-to tips for en kul gravidestil?

– Jeg elsker en oversized jeans med en stram genser eller topp over for å vise magen. Jeg har bodd i mine Levis jeans som jeg kjøpte når jeg var 5-6 måneder på vei, stylet med en hvit eller sort stram genser over bumpen. Jeg elsker også merker som Vince og The Row, og deres silkebukser med strikk i livet har vært helt magiske nå de siste månedene!

Stramme kjoler stylet med en skjorte eller cardigan over har også vært en go-to for meg. For meg har det å kle seg med magen vært viktig, og jeg synes det er utrolig fint å kle seg slik at man ser magen tydelig, og at det ikke er et spørsmål om man er gravid, enn motsatt.

Rikke har gått masse med kjoler gjennom graviditeten, og da veldig ofte fra merket Skims. Vi elsker denne looken bestående av en kroppsnær stretchkjole i kombinasjon med en oversized skjorte over – en look man lett kan kopiere, både med og uten bump.

Har du et merke du vil tipse om?

– Skims-kjolene har vært en reddende engel for meg gjennom hele graviditeten. Jeg har brukt de nesten hver dag, enten om det har vært på jobb og events, eller hjemme. Jeg har også kjøpt noen kjoler fra Bumpsuit som har vært så behagelig og perfekte, enten det har vært til hverdag eller fest.

Hvilke fem plagg er et must i "preggo-garderoben"?

– Levis 505 Jeans (oversized), skims-kjoler, oversized skjorter, pene joggesko, tettsittende gensere og topper i stretch.

En kul jeans med en åpen blå skjorte over – et kult og avslappende gravideantrekk. Rikke sverger til sine Levis jeans i en oversized modell.

Har du noen nye mom-to-be-produkter på baderomshyllen som du vil anbefale?

– Jeg har oppdaget Babymoon Belly fra Summer Friday. Jeg har brukt denne hver morgen, og liker å smøre inn magen etter en lang dusj. Den har virkelig vært helt heaven for bumpen. Jeg har også endret hudpleierutinene mine til mye ferre og enklere produkter, så jeg bruker nå kun bare C-vitamin serum fra Summer Friday, Rhode peptide glazing fluid etterfulgt av Augustinus Bader «the rich cream»

Shopping: Mom-to-be-look á la Rikke Krefting

En stretchy kjole er perfekt i gravidegardeorben, og vi heier ekstra på plagg som kan brukes gjennom graviditeten, men som også er fine å bruke i etterkant.

Denne lille vesken står fremdeles øverst på ønskelisten vår og er en yndling i Rikkes kule garderobe. Den gir instant cuteness til enhver look og er helt perfekt i størrelsen.

Powered by Labrador CMS