Meghan Markle strålte i kjole fra H&M

Foto: Getty Images

– Et stilikon for gravide!

Publisert Sist oppdatert

Meghan Markle skal føde i slutten av april/begynnelsen av mai, men ingenting tyder på at det blir tidlig mammaperm på hertuginnen av Sussex.

I dag var hun på jobb og besøkte på Mayhew – en veldedig organisasjon for omplassering av dyr. Dette er en av fire organisasjoner hun er beskytter av. Hun skal besøke alle fire de kommende ukene. Forrige uke besøkte hun Smart Works, en veldedighetsorganisasjon som hjelper arbeidsledige kvinner.

Meghan hadde på seg en helt enkel kjole fra Hennes & Mauritz til under 350 kroner. Den beige kjolen var stylet med en lys kåpe fra Emporio Armani og lyse, semskede pumps og veske, som kan se ut som den er fra Stella McCartney. Et delikat antrekk i duse toner.

Kjolen er ikke tilgjengelig i den norske nettbutikken.

Dyrevelferd er en sak som Meghan er svært opptatt av. Selv har hun to omplasseringshunder, beagelen Guy og labradoren hun har sammen med Harry.

Mandag besøkte hertugparet Birkenhead, hvor Meghan hadde på seg et fargerikt antrekk fra Sentaler og Babaton by Aritizial. Da avslørte hun hvor langt hun er på vei.

Det er travle dager for paret. I kveld skal Meghan Markle og Harry på premieren av Cirque du Soleils Totem til inntekt for Sentebale i Royal Albert Hall. Prins Harry er beskytter av organisasjonen som hjelper barn og unge som er påvirket av HIV.

Kilde: elle.com

Dette er kallenavnet til Meghan Markle på slottet!

Powered by Labrador CMS