Goop blir TV-serie

Foto: Getty Images

Gwyneth Paltrow med ny TV-serie på Netflix.

Publisert Sist oppdatert

Skuespiller og helseguru, Gwyneth Paltrow har gjort det stort med nettsiden og magasinet Goop. Her kan ivrige fans få alt fra sunne oppskrifter og treningstips til shopping og reisetips. Nå blir Goop også egen TV-serie.

Goop har gjort Gwyneth Paltrow til mangemillionær, mye fordi hun deler privatlivet sitt med fansen. Da hun giftet seg med kjekkasen Brad Falchuk nylig, var det på sine egne nettsider hun delte de eksklusive bildene fra bryllupet.

Les også: Alt om bryllupet til Gwyneth Paltrow!

Goop blir TV-serie

Ifølge nettsiden Variety blir Gwyneth Paltrows livsstil og velvære merke nå til TV-serie på Netflix.

Dokumentarsereien, som visstnok kommer til å hete Goop, skal være episoder på 30 minutter med Paltrow som programleder. Her skal hun sammen med eksperter, leger og forskere ta for seg temaer som har med psysisk og mental helse å gjøre.

– Vi har lenge hatt lyst til å gjøre reportasjer som krever store TV-budsjetter og målgruppen vår ser på Netflix, derfor er Netflix en naturlig partner å samarbeide med, sier content manager i Goop Elise Loehnen.

Goop magazine, som kommer ut fire ganger i året, vil bli satt på hold til innspillingen av dokumentarserien er ferdig.

Goop har skapt mange overskrifter siden starten i 2008, noen mer kontroversielle enn andre. Blant annet har nettsiden fått en del kritikk for sitt vaginale jade-egg som kan fåes kjøpt på Goops nettsider til 14.000 dollar. Trolig vil også Netflix-serien ha en del kontroversielt innhold.

Gwyneth er en svært visuell person. Kvaliteten på alt vi produserer er svært viktig for henne, sier Loehnen. Enten det dreier seg om å utvikle fysiske produkter eller å skape bra innhold. Med dette tv-programmet ønsker Gwyneth å gi oss mulighet til å finne oss selv på et nytt plan, sier hun til bladet.

Saken er fra elle.com

Hvilken type yoga bør du velge?

Tips til en sunnere, sprekere og mindre stressende hverdag

Powered by Labrador CMS