Nå er vi ferdige med overdådige julemiddager, brun saus og tyttebærsyltetøy.

I dag er vi rett og slett fysne på pannekaker.

ELLEs faste livsstilscoach, Emilie Nereng deler oppskriften på sine favorittpannekaker.

Bon Appétit!

Oppskrift på gode pannekaker

Til to porsjoner (14 stk pannekaker)

Ingredienser

1,5 most banan

2 egg

2 ss kesam

Ca 1 dl vann/melk

2,5 dl havremel (evt havregryn malt til mel i blender)

1 ts bakepulver

1/2 ts natron

Kanel og kardemomme

Noen dråper vaniljeessens

Slik gjør du det:

Mos banan i en bolle, visp inn egg og kesam, og deretter det tørre.

Justér med vann/melk til du får en smoothie-konsistens.

La svelle i 10 min (ikke nødvendig, men lurt) og røren vil bli litt tykkere.

Lag små lapper i en stekepanne, stek på middels varme i litt smør, topp feks. noen av dem med noen skiver banan før du snur dem.

Server med det du vil toppe dem med – bær, syltetøy, rømme, brunost, sirup, eller bare spis dem sånn de er!

Gode pannekaker

Relatert

emas mai-favoritter

Emas mai-favoritter

ELLEs bidragsyter, Ema Bihor, deler sine favoritter fra måneden som gikk.
Uteservering i Oslo

Den beste uteserveringen i Oslo

Hovedstadens beste uteserveringer
Ostekake til 17. mai

Perfekt og superenkel ostekake til 17. mai

Vi ELLEsker ostekake. Og hva er vel bedre enn å servere en ostekake i flaggets farger på 17. mai?

Les også

Emilie Nereng Voe

Emilies beste treningstips

Møt vår nye faste helse-og ernæringsspaltist; Emilie Nereng! Du kjenner henne kanskje best som "Voe"?
Mat på farta

Emilie Nerengs beste tips til mat på farta

Slik forhindrer du en potensiell lavt blodsukker-katastrofe!
Spis bærekraftig

Tips: Slik spiser du mer bærekraftig

Vår livsstilscoach Emilie Nereng gir deg sine beste tips til en mer miljøvennlig hverdag i matveien.

Emilies supergode wrap med rødbetehummus

Denne wrapen vil vi ha til middag i dag!