Nytt skjønnhetsmerke til Norge

Givency beauty norge

Disse ikoniske og prisvinnende produktene har vi ventet lenge på!

Publisert Sist oppdatert

Givenchy Beauty kommer til Norge

Endelig kan vi ønske Givenchy Beauty velkommen til Norge! Produktene har flere år på rad vunnet priser i ELLEs internasjonale skjønnhetskåring, og vi kan nesten ikke vente med å få testet disse godbitene.

Hubert de Givenchy åpnet sitt Couture House i 1952 og laget sin første parfyme i 1957 – en helt unik duft kalt L’interdit, som han skapte for sin muse og bestevenninne Audrey Hepburn. Givenchy mente at parfymer skulle følge de samme reglene som haute couture, og ønsket at en duft skal kle kvinners kropper og forsterke personligheten deres. En ny versjon av den ikoniske parfymen lanseres i disse dager, og bærer navnet L’Interdit EdP Rouge.

Vi gleder oss også til å endelig lukte på den populære Irresistible-duften, som ble lansert som Eau de Toilette denne våren. Den beskrives som en feminin og sjarmerende duft, med noter av blant annet rose og tre.

I tillegg til dufter, vil også sminken og hudpleien fra det franske motehuset finne veien til norske butikkhyller. I over 30 år har mange hundre ulike forskere jobbet for å skape og videreutvikle merkets hudpleie, og i dag finnes det fire serier som fokuserer på ulike hudtyper og -utfordringer. Hva gjelder sminken er vi aller mest spente på å prøve Prisme Libre Loose Powder – som faktisk er verdens mest solgte løspudder.

Sett kryss i kalenderen på 6. september, og gjør deg klar for å finne flere nye favoritter til duft- sminke og hudpleiesamlingen din!

Givenchy duft lanseres hos Fredrik & Louisa, KICKS og Skintonic, mens Givenchy makeup og hudpleie lanseres eksklusivt hos Steen & Strøm Beauty Hall by Fredrik & Louisa og på fredrikoglouisa.no.

Har du fått med deg dette norske parfymemerket?

Er dette den aller beste deodoranten? Vi tror det!

Powered by Labrador CMS